Notícies CTA

Els àrbitres efectuen un minut de silenci abans de les proves d’inici de temporada

Aquest matí han realitzat els primers controls físics i tècnics de la temporada els àrbitres i assistents de Tercera Divisió Nacional i els assistents de Segona Divisió ‘B’.

Les innovacions més importants en les regles del joc per a la pròxima temporada, al detall

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la RFEF ha publicat la seva circular sobre les novetats en les regles del joc referents al curs 17-18.

Curs d’arbitratge per a noies d’entre 14 i 24 anys

La delegació del barcelonès del CTA de l’FCF organitza un curs d’arbitratge adreçat a noies d’edats compreses entre els 14 i els 24 anys.

Les àrbitres femenines de Primera Divisió es reuneixen a Santander

Per primer cop en l'organització arbitral estatal, s'estan celebrant les Jornades Arbitrals a Santander amb la participació de les 20 àrbitres i 20 assistents de la recentment creada categoria de Primera Divisió Femenina.

Jornades arbitrals de Segona Divisió ‘B’ a Santander

Els àrbitres catalans de Segona Divisió ‘B’ han participat en les Jornades Arbitrals a Santander, que reuniran en dos torns a tota la plantilla estatal d’aquesta categoria.

Representació del CTA Català al Campionat Nacional de Futbol Platja

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol està representat en el Campionat de futbol platja Sènior Femení i Cadet Masculí que s’està celebrant a San Pedro del Pinatar.