Notícies CTA

Óscar Sauleda: "Xiular la final de la Copa Catalunya és un premi a la meva trajectòria"

El col·legiat mataroní es mostra agraït per haver estat assignat per arbitrar el partit entre el Gimnàstic de Tarragona i el Girona el proper dimarts a partir de les 19.00 hores al Municipal d'Olot.

Curs de nous àrbitres al Penedès-Garraf

A la subdelegació del CTA de la FCF al Penedès - Garraf, a Vilafranca del Penedès, el passat dimarts es va presentar el curset d’arbitratge enfocat a la incorporació de nous àrbitres.

Avui, últim dia per inscriure’s al curs d’arbitratge 2017-2018

El CTA contactarà amb tots els preinscrits per tenir una entrevista personal amb ells i realitzar una primera selecció en cas que la demanda de places sigui superior a la de places oferides.

Mañana, último día para inscribirse en el Curso de Arbitraje 2017-2018

Una vez realizada la inscripción online, el CTA contactará con todos los preinscritos para tener una entrevista personal con ellos y realizar una primera selección si la demanda de plazas es superior a la de plazas ofrecidas.

Els àrbitres nacionals de futbol platja superen les proves físiques

Sis àrbitres nacionals de futbol platja del CTA de la FCF han superat les proves físiques que s'han desenvolupat a Santander i València.

Los árbitros nacionales de fútbol playa superan las pruebas físicas

Seis árbitros nacionales de fútbol playa del CTA de la FCF han superado las pruebas físicas que se han desarrollado en Santander y Valencia.