Notícies CTA

Inscripcions obertes pel curs d’arbitratge de futbol sala

Les inscripcions pel Curs d’Arbitratge de Futbol Sala que es realitzarà durant el mes de juliol ja estan disponibles. D’aquesta manera s’inicia la formació dels futurs àrbitres.

Homenatge als àrbitres de futbol i futbol sala catalans

La Nit de l’Arbitratge 2017 ha premiat a 228 àrbitres i assistents de Catalunya pels ascensos aconseguits la temporada passada i s’ha fet entrega de 6 premis especials.

Els guardonats de la 5a Nit de l'Arbitratge català

Els CTA de la FCF i de la LCFS premiaran 228 àrbitres que han ascendit de categoria, i durant la Gala de divendres s’entregaran sis premis especials.

Alberto Centeno: "He transformat la pressió en motivació i he descobert que així sóc millor àrbitre"

Albert Centeno és un dels àrbitres catalans que el 10 de març, rebrà un premi pel seu ascens a 1a Divisió Nacional de Futbol Sala. Ens explica els seus primers passos dins l’arbitratge i com viu els partits amb el seu germà, també àrbitre.

Alberto Centeno: “He transformado la presión en motivación y he descubierto que así soy mejor árbitro”

Alberto Centeno es uno de los árbitros catalanes que el 10 de marzo recibirá un premio por su ascenso a la División Nacional de Fútbol Sala. Nos explica sus primeros pasos dentro del arbitraje y cómo vive los partidos con su hermano, también árbitro.

Los galardonados de la 5ª Nit de l’Arbitratge Català

Los CTA de la FCF y de la LCFS premiarán 228 árbitros que han ascendido de categoría, y durante la Gala del viernes se entregarán seis premios especiales.