Notícies CTA

A Lleida s’inicia un nou curs d’àrbitres de futbol sala

La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF organitza aquest curs per tal de potenciar la formació i incorporació de nous àrbitres de futbol sala.

La Selección del CTAFS se proclama bicampeona de España

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol de la FCF ha revalidado el título de campeones de España después de superar a Murcia en la final (4-1).

La Selecció Catalana del CTAFS pasa a cuartos de final con un pleno de victorias

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la LCFS ha disputado los primeros partidos de la fase de grupos de los Campeonatos de España ante Asturias y Melilla con dos amplias victorias.

La Selecció del CTAFS es proclama bicampiona d’Espanya

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol de l’FCF ha revalidat el títol de campions d’Espanya després de superar Múrcia a la final (4-1).

La Selecció Catalana del CTAFS passa a quarts de final amb un ple de victòries

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la LCFS ha disputat els primers partits de la fase de grups dels Campionat d’Espanya davant Astúries i Melilla amb dues àmplies victòries.

El CTAFS de l’FCF viatja a Madrid amb l’objectiu de revalidar el títol

Campions en l’edició del 2015, la Selecció Catalana del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de la LCFS posa rumb a Madrid amb el repte de tornar a proclamar-se campions.