Notícies CTA

Un total de 494 àrbitres del CTAFS en actiu

El col·lectiu arbitral que composa el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la FCF de la present temporada 2016-2017 està format per un total de 494 àrbitres en actiu.

Les designacions arbitrals de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la FCF publica les designacions arbitrals de les semifinals i les dues grans finals, la sènior femenina i sènior masculina, corresponents a la fase final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala 2016.

La repesca tanca les proves físiques arbitrals

Amb la jornada de repesca del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala finalitza la primera convocatòria de les proves físiques pel col·lectiu arbitral, abans d’iniciar la competició en la seva totalitat.

Convocada la jornada de repesca de les proves físiques dels àrbitres

Pel proper diumenge 2 d’octubre està convocada la jornada de repesca de les proves físiques del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, a Cornellà de Llobregat.

Jornada de tecnificació específica del CTAFS

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala reuneix a 16 àrbitres de territorial per treballar i potenciar diferents aspectes tècnics de cara a la seva tasca arbitral.

Reunió d’apertura de temporada pel col·lectiu arbitral

Els més de 90 àrbitres de les categories de Nacional i de Divisió d’Honor Catalana de Futbol Sala han estat convocats a una primera reunió d’apertura de la temporada.