Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies

Monogràfics

Els Monogràfics són propostes formatives d’especialització. Es duen a terme en una única jornada i tenen una durada de 5h.
A continuació us presentem les propostes de maig i juny. Trobareu la informació detallada clicant a l’enllaç.

L’acumulació de 3 Monogràfics (15h), realitzats en un període no superior a dues temporades, permet sol·licitar el certificat conforme ha obtingut els punts necessaris per renovar el certificat d’actualització i reciclatge, tant per nivell Internacional com per competicions Nacionals.
Aquest certificat, es regula pel Comitè d’Entrenadors corresponent, i s’exigeix amb una periodicitat de tres anys. Tal com s’especifica en l’art 156, apartat C del Reglament General de la R.F.E.F

Cursos d'Especialització

Formació online o semipresencial que ofereix el CTE per la contínua formació i especialització dels entrenadors ja titulats, amb diferents nivells.

Un cop gravat el formulari, rebrà al seu correu electrònic el registre d’alta al CTE, aquest s’ha de confirmar. A continuació rebrà un segon correu electrònic amb les claus d’accés al CTE. Amb aquestes claus ha d’accedir a la INTRANET FCF i pujar la documentació que a continuació detallem.

DOCUMENTACIÓ NECESÀRIA PER L’ALTA DEL C.T.E. :

Fotografia (Mida carnet)

D.N.I (anvers i revers)

Titulació :

Federatives per a Futbol o Futbol Sala

  • Diploma (anvers i revers)

Acadèmiques:

Cicle inicial Tècnic Esportiu Futbol o Futbol Sala:

  • Certificat de notes amés per l'Institut

Tècnic d'Esport Futbol o Futbol Sala :

  • Document del pagament de la taxa d'expedició del títol

Tècnic Superior d'Esport Futbol o Futbol Sala:

  • Document del pagament de la taxa d'expedició del títol

Els tècnics que tinguin formació acadèmica hauran de personar-se a qualsevol de les delegacions de la FCF per comprovar la titulació.

VALIDACIÓ DELS DOCUMENTS I PAGAMENT DE LA QUOTA D’AFILIACIÓ

Una vegada comprovats i validats els documents pel Comitè Tècnic d’Entrenadors, s’ha de realitzar el pagament de la quota d’afiliació des de la intranet del afiliat.