Monogràfics

Els Monogràfics són propostes formatives d’especialització. Es duen a terme en una única jornada i tenen una durada de 5h.
A continuació us presentem les propostes de maig i juny. Trobareu la informació detallada clicant a l’enllaç.

L’acumulació de 3 Monogràfics (15h), realitzats en un període no superior a dues temporades, permet sol·licitar el certificat conforme ha obtingut els punts necessaris per renovar el certificat d’actualització i reciclatge, tant per nivell Internacional com per competicions Nacionals.
Aquest certificat, es regula pel Comitè d’Entrenadors corresponent, i s’exigeix amb una periodicitat de tres anys. Tal com s’especifica en l’art 156, apartat C del Reglament General de la R.F.E.F

Cursos d'Especialització

Formació online o semipresencial que ofereix el CTE per la contínua formació i especialització dels entrenadors ja titulats, amb diferents nivells.

Pròximament

Un cop gravat el formulari, rebrà al seu correu electrònic el registre d’alta al CTE, aquest s’ha de confirmar. A continuació rebrà un segon correu electrònic amb les claus d’accés al CTE. Amb aquestes claus ha d’accedir a la INTRANET FCF i pujar la documentació que a continuació detallem.

DOCUMENTACIÓ NECESÀRIA PER L’ALTA DEL CTE :

Fotografia (Mida carnet)

D.N.I (anvers i revers)

Titulació :

Federatives per a Futbol o Futbol Sala

  • Diploma (anvers i revers)

Acadèmiques:

Cicle inicial Tècnic Esportiu Futbol o Futbol Sala:

  • Certificat de notes amés per l'Institut

Tècnic d'Esport Futbol o Futbol Sala : :

  • Document del pagament de la taxa d'expedició del títol

Tècnic Superior d'Esport Futbol o Futbol Sala:

  • Document del pagament de la taxa d'expedició del títol

Els tècnics que tinguin formació acadèmica hauran de personar-se a qualsevol de les delegacions de la FCF per comprovar la titulació.

VALIDACIÓ DELS DOCUMENTS I PAGAMENT DE LA QUOTA D’AFILIACIÓ

Una vegada comprovats i validats els documents pel Comitè Tècnic d’Entrenadors, s’ha de realitzar el pagament de la quota d’afiliació des de la intranet del afiliat.

Models de Documents


Els alumnes que han realitzat la formació a l'Escola d'Entrenadors, poden afiliar-se desde la seva intranet a l'apartat Afiliació al CTE.