COMIT√ą T√ąCNIC D‚ÄôENTRENADORS

ACTUACIONS

El Comitè Tècnic d’Entrenadors és l’òrgan de la Federació Catalana de Futbol que tracta i vetlla pels Entrenadors. Trobem dues principals línies d’actuació:

1

En l’àmbit formatiu contribueix al foment i a la millora conceptual del futbol en totes les seves disciplines. Oferint i proposant formacions que es consideren necessàries tenint present la realitat del futbol català i les inquietuds dels seus tècnics. La formació es presenta en format de jornades tècniques, conferències, seminaris, curs d’especialització, monogràfics, etc.

2

D‚Äôaltra banda, com a √≤rgan dependent de la Junta Directiva, proposa als mateixos iniciatives que consideri adients per a la millora i el foment del futbol catal√†, aix√≠ com informar i sotmetre les q√ľestions que afecten els seus afiliats. Pren decisions que corresponguin d‚Äôacord a la reglamentaci√≥ del r√®gim intern, i d√≥na suport i cobertura a les necessitats dels t√®cnics i entrenadors.

Utilitzem cookies pr√≤pies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu √ļs. Pot obtenir m√©s informaci√≥, o b√© con√®ixer com canviar la configuraci√≥, prement en M√©s informaci√≥.