‘Gràcies pel vostre suport’
Notícies Generals | 06/09/2017
La Federació Catalana de Futbol engega una nova campanya dirigida a tot el futbol, pares i mares i públic en general que assisteix als camps de futbol i pavellons de futbol sala per agrair-los la seva dedicació i comportament per la millora del futbol català.
‘Gràcies pel vostre suport’

La Federació Catalana de Futbol, en el marc de les campanyes de Respecte, engega la campanya ‘Gràcies pel vostre suport’. Desprès de 5 anys de campanyes per millorar el futbol (Prou Violència, Zero Insults, +KESPORT!...), ara l'FCF vol centrar el seu missatge en agrair al públic que acostuma a desplaçar-se en un camp de futbol o un pavelló de futbol sala la seva col·laboració durant aquest temps.

El pare, la mare, el germà/na o avis del jugador/a que disputa un partit, i els aficionats en general, són part fonamental del món del futbol. Una part que ha ajudat a jugadors, entrenadors, comitès... a fer del futbol català un lloc millor i ser referent en aquest tipus d'iniciatives.

Així doncs, en la primera competició oficial de la temporada 2017-18, la Copa Catalunya de Futbol Sala Sènior (7 i 8 de setembre), a la sortida dels equips masculins, els jugadors lluiran una pancarta verda amb aquest lema.  

Per la seva part, l'FCF continua treballant amb els seus comitès per eradicar qualsevol comportament incívic mitjançant la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, en la qual hi ha inclosa la subcomissió de Xarxes Socials. Per resoldre qualsevol conflicte que es pugui presentar, també s'està potenciant la Comissió de Mediació i Arbitratge.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.