110 àrbitres participen a les proves de final de temporada per ascendir de categoria
Comitè Àrbitres | 12/06/2018
Els col·legiats han realitzat proves físiques de velocitat i un control tècnic a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.
110 àrbitres participen a les proves de final de temporada per ascendir de categoria

El CAR de Sant Cugat ha acollit el passat cap de setmana els exàmens de final de temporada en què han participat els 110 àrbitres millors classificats per tal d’aconseguir l’ascens de categoria. En total, han participat 20 àrbitres i 9 assistents de Primera Catalana, 33 àrbitres de Segona Catalana i 33 àrbitres de Tercera Catalana. A més, 15 aspirants a incorporar-se al grup d’assistents específics territorials.

Les proves realitzades van ser les següents: velocitat (6 sèries x 40 metres i prova de 2.000 metres) i control tècnic (regles de joc, reglaments federatius i prova de redacció d’actes). Els àrbitres que superin les marques mínimes establertes seran classificats segons la puntuació total de la temporada, a la qual se sumarà la puntuació obtinguda en aquestes proves. Aquesta llista final serà la que dictaminarà l’ordre d’ascensos per cobrir les vacants produïdes a la categoria immediatament superior.

Un cop els àrbitres han estat prèviament seleccionats sota paràmetres del seu rendiment pràctic, en funció dels resultats dels informes de seguiment efectuats al llarg de la temporada, cal ressaltar l’alt nivell d’exigència que representen aquestes proves amb l’objectiu d’escollir els àrbitres que també estiguin millor preparats en l’aspecte teòric, tècnic i físic. Els resultats obtinguts en aquestes proves finals es donaran a conèixer en el transcurs dels propers dies.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.