115 àrbitres realitzen les proves de final de temporada per ascendir de categoria
Comitè Àrbitres | 11/06/2019
Les proves físiques i tècniques s’han realitzat a Mataró i al CAR de Sant Cugat aquest cap de setmana.
115 àrbitres realitzen les proves de final de temporada per ascendir de categoria

Els 115 àrbitres millor classificats han portat a terme aquest cap de setmana les proves de final de temporada per tal d’aconseguir l’ascens de categoria. Hi han participat 4 assistents de Tercera Divisió, 9 àrbitres i 3 assistents de Primera Catalana, 36 àrbitres de Segona Catalana i 33 àrbitres de Tercera Catalana (subdelegacions de Barcelona), i 29 aspirants a incorporar-se al grup d'assistents específics territorial.

Al matí, al Camp Municipal de Rocafonda, a Mataró, han tingut lloc les proves físiques de les categories de Tercera Divisió, Primera Catalana i Assistents. El control físic es componia de les següents proves: Prova de velocitat (6 sèries x 40 metres) i Prova Yo-Yo pels àrbitres, i Prova de velocitat (5 sèries x 30 metres) i Prova Ariet pels assistents. Per la seva banda, el control tècnic, realitzat a la seu de l’FCF del Maresme, tenia les següents proves: Regles de Joc, Reglaments Federatius i Redacció d’actes.

Han assistit a aquesta jornada matutina el directiu i delegat de l’FCF al Maresme, Antonio Jiménez; el directiu i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; i la subdelegada al Vallès Oriental, Isabel Ribas. Per la seva part, el president del Rocafonda CF, Herminio Collado, ha prestat la seva màxima col·laboració perquè tot es desenvolupés correctament.

Ja a la tarda, a les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment CAR de Sant Cugat, s’han efectuat els controls físics i tècnics de les restants categories.

Els àrbitres que superin les marques mínimes establertes seran classificats segons la puntuació total de la temporada, a la qual se sumarà la puntuació obtinguda en aquestes proves. Aquesta llista final serà la que dictaminarà l'ordre d'ascensos per cobrir les vacants produïdes a la categoria immediatament superior.

Un cop els àrbitres han estat prèviament seleccionats sota paràmetres del seu rendiment pràctic, en funció dels resultats dels informes de seguiment efectuats al llarg de la temporada, cal ressaltar l'alt nivell d'exigència que representen aquestes proves amb l'objectiu d'escollir els àrbitres que també estiguin millor preparats en l'aspecte teòric - tècnic i físic.

Els resultats obtinguts en aquestes proves finals es donaran a conèixer en el transcurs dels propers dies.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.