A l’estiu continua la formació de Monitor i Entrenador de Futbol Sala
FS Notícies | 25/05/2018
Un bon ritme estan agafant les inscripcions pels 5 nous cursos de Monitor de Futbol Sala i pels cursos d’Entrenador Bàsic, Avançat i Professional de Futbol Sala, que es duran a terme aquest estiu, distribuïts geogràficament per la província de Barcelona.
A l’estiu continua la formació de Monitor i Entrenador de Futbol Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua oferint una àmplia oferta formativa amb cursos de Monitor de Futbol Sala i d’Entrenador Bàsic, Avançat i Professional de Futbol Sala.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

Durant els mesos de juny i juliol de 2018, es realitzaran 5 nous Cursos de Monitor de Futbol Sala, a diferents poblacions de la província de Barcelona.

CURSOS MONITOR FUTBOL SALA
SANT VICENÇ DE MONTALT
RUBÍ
BARCELONA - PROSPERITAT
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
COLLBATÓ

CURSOS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala té convocats 2 Cursos d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala (1r nivell de Futbol Sala), 2 Cursos d’Entrenador Avançat de Futbol Sala (2n nivell de Futbol Sala) i 1 Curs d’Entrenador Professional de Futbol Sala (3r nivell de Futbol Sala).

CURSOS D'ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA
CURS ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA - OLESA DE MONTSERRAT
CURS ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA - SABADELL
CURSOS D'ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA
CURS ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA - BARCELONA
CURS ENTRANDOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA - TORREFARRERA (LLEIDA)
CURS D'ENTRENADOR PROFESSIONAL DE FUTBOL SALA
CURS ENTRENADOR PROFESSIONAL DE FUTBOL SALA - CORNELLÀ DE LLOBREGAT

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

En el cas de ser alumnes de l’Escola d’Entrenador, per haver realitzat el Curs de Monitor de Futbol Sala i/o el Curs d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala (1r nivell de Futbol Sala), la inscripció es realitza accedint al vostre perfil de la Internet Federativa de la Federació Catalana de Futbol.

En cas de ser nous alumnes de l’Escola d’Entrenadors, podeu accedir al formulari d’inscripció fent clic AQUÍ.

L'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala informa que tots aquells alumnes que hagin de recuperar alguna assignatura ho podran fer a la Convocatòria Extraordinària que es convocarà pel proper dissabte 8 de setembre de 2018, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.