A La Pobla de Mafumet conclou la conferència itinerant sobre la mort sobtada
Mutualitat FCF | 09/05/2018
La Mutualitat Catalana de Futbolistes organitza l’última conferència sobre aquesta temàtica el proper divendres a la tarda a Tarragona.
A La Pobla de Mafumet conclou la conferència itinerant sobre la mort sobtada

A l’Auditori del Casal de La Pobla de Mafumet, el divendres 11 de maig, a les 19.00 hores es durà a terme l’última conferència organitzada per la Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb la col·laboració de la delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, sobre per què alguns esportistes moren sobtadament als terrenys de joc.

Tothom pot patir una mort sobtada? Com es pot prevenir? Què podem fer davant una situació tan greu? Hi ha moltes morts sobtades d’esportistes? Totes aquestes preguntes quedaran respostes pels cardiòlegs Dr. Ricart Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa en el transcurs de la conferència ‘Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos’.

Ambdós cardiòlegs, de la Fundació ‘Cors Units’, han estat els responsables de les conferències desplegades a Barcelona, Lleida, Girona i ara Tarragona. I és que l’objectiu de la Mutualitat ha estat donar a conèixer aquest tema d’interès a les principals delegacions de l’FCF.

A l’acte assistirà l’alcalde de La Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà; el Secretari de Junta i delegat de l’FCF a Tarragona, Josep Vives; i el director general de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.