A la tercera va la vençuda
FS Notícies | 24/03/2013
Després de la sub 17 femenina i la juvenil, l'aleví ha disputat la tercera final d'una Selecció Catalana de Futbol Sala aquesta temporada. I aquesta vegada, sí! Campions d'Espanya davant de Madrid.

MADRID: Marcos Ordóñez, Álvaro Baseiga, Miguel Caballero, David Gabriel Franco, Pablo Jaque, Álvaro Fernández, Daniel Fernández, Adrián Oro, Daniel Felguera, Gonzalo Mayor, Daniel Ángel Oma i Dante Piatek.

CATALUNYA: Adrià Toledano, Bernat Povill, Marc Pérez, Franc Cortes, Gerard Noguera, Felipe Sansalvador, Isaac Viñuela, Francisco José Novo, Bernat Trias, Adrián Caro, Gerard Motos i Eric Navarro.

GOLS: (2a part) 0 - 1 Bernat Povill (min. 7), 0 - 2 Gerard Motos (min. 10) i 0 -  3 Bernat Trias (min.14)

CRÒNICA:

Després de disputar una espectacular semifinal, la Selecció Catalana aleví s'ha enfrontat avui a Madrid en la final més esperada.

Els nervis propis d'una final han provocat que en els primers minuts de joc ambdues seleccions mesuressin cadascuna de les seves passades. Molt concentrats, tant Catalunya com Madrid han sortit amb el plantejament tàctic ben après.

La primera oportunitat de Catalunya ha arribat al primer minut amb un xut del Bernat que ha acabat traient el porter madrileny. Les ocasions han anat arribat i Catalunya ha sabut tallar amb eficàcia les contres de Madrid. El joc ha estat un vaivé d'oportunitat d'ambdues seleccions i la balança es podia decantar cap a qualsevol costat en qualsevol moment.

La segona part ha començat amb una selecció madrilenya molt activada que pràcticament no deixava passar de mig camp a Catalunya. Però ha estat al minut 8 quan Bernat Povill ha encaixat una pilota al fons de la xarxa obrint el marcador i trencant amb la defensa de Madrid. A partir d'aquí, cada robada de pilota dels catalans era una oportunitat clara de gol. Pocs minuts després, Catalunya ha posat el 0 a 2 al marcador, provocant l'eufòria en l'afició catalana. Cada vegada es veia més a prop la victòria, però Madrid no ho ha posat gens fàcil i ha lluitat fins al darrer minut, creant diverses ocasions de gol que, gràcies a les excel·lents intervencions del porter Èric, no s'han materialitzat. Amb el marcador advers, Madrid ha començat a jugar de cinc. I quan la figura del porter jugador estava avançada, Bernat Trias ha aprofitat per xutar a porteria buida en el que s'ha convertit en el tercer i definitiu gol, deixant sense cap opció a l'equip rival.

D'aquesta manera, Catalunya s'ha proclamat Campionat d'Espanya, un merescut triomf després de l'espectacular campionat que han realitzat.

Cal remarcar, alhora, que en aquesta final ha imperat el joc net.

Enhorabona als campions!!!

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.