A les portes de la final
Notícies Generals | 26/04/2014
Catalunya cau als penals de la semifinal del Campionat d'Espanya sub 12 femení contra València en un partit en el qual ha tingut opcions clares de guanyar.

SEMIFINAL: CATALUNYA 0 (1) - 0 (3) VALÈNCIA

El partit ha començat molt mogut per part d'ambdós conjunts, propi d'una semifinal que ha estat molt igualada durant la primera part. Les ocasions més clares han estat un pal de la selecció Valenciana al minutl 16 i una oportunitat de Bruna davant la porteria que ha enviat fora, quatre minuts després.

A la segona meitat, Catalunya ha tret totes les seves qualitats i han sabut combinar molt bé i tenir ocasions molt clares a l'1 contra 1 però no s'ha aconseguit marcar. Ha estat un partit molt disputat fins al final.

Així doncs, s'ha arribat al final amb un resultat de 0 a 0 al marcador i la semifinal s'ha hagut de decidir a la tanda de penals. Catalunya ha començat fallant i València no n'ha fallat cap. Amb un resultat de 1 – 3 als penals, Catalunya ha quedat desclassificada per jugar la final del Campionat, que la disputarà València contra  Canàries.

El Seleccionador Català, Fran Güells, ha destacat que està "content del Campionat que han fet les jugadores, ja que han donat tot el que podien i han fet tot el que se'ls ha demanat des del cos tècnic". El Seleccionador creu que després del partit que ha fet Catalunya, amb totes les ocasions de gol, "és una llàstima" no haver pogut guanyar als penals. "Acaba sent la mala sort qui t'elimina, sobretot fent un molt bon Campionat per part de Catalunya".

QUARTS DE FINAL: CATALUNYA 1 - 0 GALÍCIA

La Selecció dirigida per Fran Güells ha jugat, aquest migdia, el partit de quarts de final del Campionat d'Espanya després d'haver-se classificat com a primera de grup en la fase prèvia. El partit de quarts, davant Galícia, ha estat molt disputat en tots moments.

Al minut 6, Catalunya ha creat la primera ocasió clara de perill quan Alba ha fet una centrada a la qual Júlia ha estat a punt d'arribar. Durant la resta de minuts Catalunya ho ha seguit intentant però sense encert.

La represa ha estat caracteritzada per jugar al mig del camp, sense arribades a cap àrea.  Al minut 23 Galícia ha tingut l'opció més clara, quan ha xutat sola davant la porteria, però Berta ha pogut tapar bé i refusar el Xut. Finalment, un xut de Jordina ha acabat en gol, després de rebots i incerteses de la defensa gallega, que ha acabat marcant en pròpia porta i atorgant la victòria a Catalunya.

El partit ha finalitzat amb l'1 a 0 al marcador, un resultat que ha permès a Catalunya classificar-se per la semifinal, que enfrontarà Catalunya a València. Les semifinals es disputaran a les 18.00 hores (hora local de Gran Canària).