A punt de finalitzar el termini d’inscripció per la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 16/10/2018
El proper diumenge 21 d’octubre finalitza el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de Futbol Sala i a hores d’ara ja s’han registrat més de 400 inscripcions.
A punt de finalitzar el termini d’inscripció per la Copa Catalunya de Futbol Sala

Seguint els terminis establerts per la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala, ens trobem en els darrers dies per poder realitzar la inscripció dels equips. Una inscripció que, tots aquells clubs interessats, poden realitzar accedint a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal de que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

INSCRIPCIONS COPA CATALUNYA FS 2018-2019

En cas de que algun club detecti algun error en la inscripció d’algun dels seus equips, o bé, que manqui aquesta inscripció, han d’enviar la incidència a través d’un missatge per la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala.

És important tenir en compte que les inscripcions dels equips es realitzen en funció de la classificació final de la temporada anterior, és a dir, que en el  llistat figurarà la categoria de la temporada 2017-2018, per tal de poder establir els paràmetres dels coeficients corresponents.

Una vegada es tanqui el període d’inscripcions per la Copa Catalunya de Futbol Sala, el proper 21 d’octubre de 2018, es procedirà, del 22 al 28 d’octubre, a la confecció de quadrants de competició per categories, i la competició s’iniciarà a partir del 19 de novembre de 2018.

Recordem que la Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i es coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.