Acords de la Junta Directiva de la LCFS
FS Notícies | 23/12/2016
La LCFS ha celebrat la seva segona reunió de Junta Directiva de la present temporada 2016-2017, on s'han tractat diversos punts d'actualitat federativa.
Acords de la Junta Directiva de la LCFS

LLIGA CATALANA DE FUTBOL SALA

ACTA 2a REUNIÓ 23 DE DESEMBRE DE 2016

Temporada 2016-2017

 

La reunió comença a les 17 hores i es fa entrega de la documentació relativa a l’ordre del dia.

El director de la LCFS, José Miguel Calle, dóna la benvinguda als assistents.

 

Primer punt: Estudi del Pla de Competició. Temporada 2017-2018

El responsable del desenvolupament i creació del Pla de Competició, Angel Ruiz, informa sobre els possibles problemes que el Pla de Competició actual pot plantejar a curt termini en les categories juvenil, cadet, infantil i aleví.

S’acorda per part de la Junta Directiva fer la consulta als equips de les categories juvenil, cadet, infantil i aleví inscrits en les competicions de futbol sala en la temporada 2016-2017 si volen modificar el Pla de Competició 2017-2018 i adequar-lo per aplicar la temporada 2018-2019 una de les següents mesures:

- La creació d’una quarta divisió en les categories especificades.

- Reajustar els ascensos de 1a Divisió a Divisió d’Honor i crear un grup nou a la 1a divisió de la delegació de Barcelona i dos a la 2a Divisió.

Les dades de la consulta als clubs es presentaran a la següent reunió de Junta Directiva per la seva valoració.

 

Segon punt: Copa Catalunya de Futbol Sala. Temporada 2016-2017

Informe de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2016-2017

S’informa que tots els partits de la primera ronda de la Copa Catalunya de Futbol Sala, és a dir, 134 partits, consten com a assignats per la seva disputa abans del termini de finalització de la ronda. Dels134 partits, ja s’han disputat 78 eliminatòries.

 

Tercer punt: Futbol Sala Base

Trobades de Promeses de Futbol Sala 2016-2017

Actualment hi ha un total de 13 equips a la delegació de Barcelona i Girona i 10 equips a la delegació de Lleida el que fan 23 equips promeses arreu de Catalunya.

S’han realitzat les 4 primeres trobades de promeses. Els equips de la delegació de Barcelona i Girona a les localitats d’Olesa de Montserrat i Ripollet i a la delegació de Lleida a les localitats de Guissona i Almacelles.

A l’informe de Futbol Sala Base s’entreguen les diferents Trobades de Promeses que es duran a  terme en les delegacions de Barcelona-Girona i Lleida amb el detall dels dies i instal·lacions.

El dia 29 de gener, enquadrat en la Fase Final Prebenjamí es disputarà la 1a Trobada de Promeses conjunta, participant equips d’arreu de Catalunya.

Fase Final Prebenjamí

S’exposa que ja està en marxa la Fase Final Prebenjamí que es disputarà el diumenge 29 de gener de 2017 a la Ciutat Esportiva de Blanes on tots els equips prebenjamins que participen en la competició de Lliga Prebenjamí han estat convidats.

Durant les properes setmanes un cop rebudes la totalitat de les confirmacions d’assistència, es confeccionarà el calendari de la Fase Final Prebenjamí, segons la seva classificació, intentant que els equip disputin els partits amb equips del seu mateix nivell.

S’informa que es convida a la Selecció Andorrana Prebenjamí a participar en la Fase Final Prebenjamí.

Enquadrat dins de la Fase Final Prebenjamí, també es disputarà una Trobada de Promeses on seran convidats els 23 equips d’arreu de Catalunya.

 

Quart punt: Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala

Jornades de Tecnificació del CTAFS

S’informa de la intenció d’aprofitar la celebració de les diferents fases prèvies i fases úniques dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials Base de Futbol Sala per dir a terme les jornades de tecnificació, a la delegació pertinent, amb els col·legiats més novells.

Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala

S’informa que van ser 33 els col·legiats que van actuar en els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, els quals van xiular els 60 partits de la Fase Prèvia i 24 de la Fase Final.

1r examen dels àrbitres i àrbitres assistents del CTAFS

S’informa que el dijous 1 de desembre i el 15 de desembre de 2016 es va realitzar el 1r examen de la temporada pels col·legiats nacionals i territorials, amb un total de 440 col·legiats examinats.

El diumenge 18 de desembre de 2016, es va realitzar la recuperació, pels àrbitres i àrbitres assistents suspesos i no presentats en la 1a convocatòria.

 

Cinquè punt: Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala i Escola d’Entrenadors

Escola d’Entrenadors de Futbol Sala

Es presenten els cursos que l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala ha ofertat en el 1r trimestre de la temporada 2016-2017 amb el número d’alumnes.

Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala

Regularització de Banquetes

El dia 14 de desembre de 2016 es va aconseguir que tots els equips participants en les competicions de la LCFS disposessin de la llicència federativa de tècnic requerit per normativa.

Des del dia 16 de novembre de 2016 el Comitè Tècnic d’Entrenadors va controlant que els equips presentin l’entrenador que disposa de llicència federativa a l’equip, sol·licitant els motius en el cas de no assistir. En el cas de reincidència en aquesta falta es podria aplicar la normativa que especifica que és obligatòria la presència del tècnic amb llicència federativa en els partits del seu equip. En el transcurs de la present temporada ja es sumen 153 expedients.

Jornades de Tecnificació pels clubs catalans de Futbol Sala Base

Tal i com es va informar a la 1a Junta Directiva de futbol sala del passat setembre es va proposar als delegats organitzar unes jornades de tecnificació pels clubs catalans de futbol sala base.

 

Sisè punt: Àrea Esportiva i de Seleccions

Calendari de l’Àrea de Seleccions

S’informa del calendari a curt termini que l’Àrea de Seleccions durà a terme.

Jornades de convivència de les seleccions

(Seleccions sub 17 i sub 21 femenina i sub 16 i sub 19 masculina)

Data: 22 i 23 de desembre de 2016

*Les jornades de convivència només es realitzen amb les seleccions amb llista tancada de 12 jugadors/es que disputaran la fase prèvia, fase final o fase única del Campionat d’Espanya.

Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat

(Seleccions benjamí, aleví i infantil)

Data: 27, 28 i 29 de desembre de 2016

Localitat: Sant Cugat del Vallès                        

*Les 3 seleccions participants competiran enquadrades en la categoria immediatament superior. Aquests torneig s’enquadra dintre de la planificació de preselecció de les seleccions participants.

Fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala

(Categoria sub 16 masculina)

Data: 12, 13, 14 i 15 de gener de 2016

Localitat: Pozoblanco (Còrdova)                   

*La selecció catalana sub 16 masculina està enquadrada en un grup de 4 amb Múrcia, Aragó i l'amfitriona Andalusia.

Fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala

(Categoria sub 19 masculina)

Data: 19, 20, 21 i 22 de gener de 2016

Localitat: Manresa (Barcelona)                       

*La selecció catalana sub 19 masculina està enquadrada en un grup de 4 amb Aragó, Andalusia i la Comunitat Valenciana.

Fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala

(Categoria sub 21 femenina)

Data: 26, 27, 28 i 29 de gener de 2016

Localitat: Malgrat de Mar                                

*La selecció catalana sub 21 femenina està enquadrada en un grup de 4 amb Aragó, Castella i Lleó i La Rioja.

Jornades de Convivència de Seleccions

(Seleccions benjamí i aleví)

Data: 28 i 29 de gener de 2016

Localitat: Malgrat de Mar                                

*Les jornades de convivència només es realitzen amb les seleccions amb llista tancada de 12 jugadors/es que disputaran la fase prèvia, fase final o fase única del Campionat d’Espanya.

 

Setè punt: Delegacions

Barcelona

Es fa la proposta als responsables dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala de la possibilitat de que controlin que aquells tècnics que ja no compten per una delegació i són apartats per no reunir els criteris establerts a principi de temporada, no puguin accedir un altre cop en un altre cos tècnic d’una altra delegació. S’acorda que els responsables dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala tinguin un control dels tècnics que no continuïn en els cossos tècnics de les seleccions comarcals per no reunir els criteris establerts.

Girona

S’exposa l’informe realitzat sobre els Campionats Comarcals amb la valoració de tècnics, jugadors, delegats i pares.

El director de la LCFS explica la importància dels Campionats Comarcals, la seva repercussió en la societat i incita als delegats a creure en aquesta importància i fer-la transmetre.

Lleida

Exposa que en els Campionats Comarcals, va haver-hi molt bona sintonia entre pares, jugadors, cossos tècnics i responsables de la delegació, afavorint el viatge i l’estància a Blanes. Es va fer un vídeo del viatge i participació als Campionats Comarcals que s’ha donat a tots els participants a l’acte de la delegació.

La delegació de Lleida treballa en la categoria Promesa i ja ha realitzat 2 trobades a les localitats de Guissona i Almacelles. Hi ha pendents encara 10 trobades per realitzar durant la temporada 2016-2017.

Amb l’augment d’inscripcions a la delegació de Lleida en categories base, s’ha aprofitat la competició de Lliga fins el mes de desembre per fer la classificació a la Copa Lleida en les diferents categories. Aquesta competició també ha servit per fer la partició entre els equips que disputaran el grup de 1a i 2a Divisió.

 

Vuitè punt: Subdelegacions

Barcelonès

A la delegació, aquesta temporada han assistit un 60-70% de persones noves en els cossos tècnics els Campionats Comarcals

S’exposa la tasca que s’està duen a terme per trobar un club per albergar el quadrangular de final de temporada entre un club i les 3 seleccions que pertanyen a la delegació de Barcelona.  S’aprova que aquest torneig quadrangular sigui itinerant entre clubs de la delegació de Barcelona, segons les peticions dels clubs.

Baix Llobregat

Es presenta informe de desenvolupament dels Campionats Comarcals. Hi ha un nivell de satisfacció molt alt.

Catalunya Central

S’agraeix des de la delegació de Catalunya Central a tots els ajuntaments i entitats esportives per l’oferiment d’instal·lacions esportives pels entrenaments de les seleccions, tenint, fins i tot, que rebutjar instal·lacions per manca de dates.

Maresme

Es presenta informe de desenvolupament dels Campionats Comarcals. Hi ha un nivell de satisfacció molt alt.

Vallès Occidental

Es valora positivament que cada delegació controli el seu material, però sol·licita si es possible, que cada delegació tingui una farmaciola bàsica per menors.

Es sol·licita que la 3a convocatòria sigui de 15 jugadors. Així doncs, queda aprovada que la 3a convocatòria passi de 12 a 15 jugadors, per lo que les convocatòries queden de la següent manera:

1a convocatòria................................ 20 jugadors/es

2a convocatòria................................ 20 jugadors/es

3a convocatòria................................ 15 jugadors/es

4a convocatòria................................ 12 jugadors/es

5a convocatòria................................ 12 jugadors/es (partit amistós)

Vallès Oriental

Es presenta informe de desenvolupament dels Campionats Comarcal. Hi ha un nivell de satisfacció molt alt.

 

Novè punt: Informe del President

El director de la LCFS, Jose Miguel Calle, planteja els treballs i tasques que es desenvoluparan a la LCFS.

Modificació de sanció per l’article 387.2j

Es presenta l’informe de sancions en les categories de base, per sol·licitar la votació per tal d’iniciar els tràmit perquè l’article 387.2j del Reglament General, el qual sanciona als jugadors i jugadores d’1 a 3 partits de sanció per aturar una jugada amb les mans, no s’apliqui sanció de partits en les categories promeses, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i base femenina.

Per unanimitat s’acorda iniciar els tràmits per aplicar aquesta modificació per la temporada 2017-2018.

Estudi-Informe del quilometratge en competicions femenines

Es presenta l’informe de quilometratges que fan els equips femenins en totes les categories i divisions en les seves respectives lligues.

S’acorda subvencionar el quilometratge dels equips a 0,27 el quilòmetre. El total de la subvenció ascendeix a 23.365€..

Partits Internacionals Catalunya - Brasil

Es confirma que s’ha rebut la confirmació per part de la Confederación Brasileña de Futbol per disputar 2 partits internacionals amistosos entre les seleccions absolutes masculines de Catalunya i Brasil a finals de gener del 2017.

Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala

Tanca l’informe del president amb la menció de la revista dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, la qual ha suposat un salt qualitatiu d’importància.

 

Desè punt: Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala

Els responsables del  Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, Horacio Álvarez i Rubén Gonzalez,  exposen les dades de participació dels campionats i comuniquen que totes les incidències i millores proposades pels delegats, seran estudiades per tal de donar-li cabuda a totes les que es creguin que tindran una millora en els campionats.

 

La reunió de la Junta Directiva finalitza a les 20:50 hores.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.