Acords i Balanç de la Junta Directiva
Notícies Generals | 08/07/2011
Ahir a la tarda, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol es va reunir a Barcelona per tractar els aspectes més rellevants de l’actualitat federativa, fent un balanç dels tres primers mesos d’aquesta nova Junta Directiva.
Acords i Balanç de la Junta Directiva

Ara fa tres mesos, la Junta Directiva encapçalada pel seu president, Andreu Subies, va engegar un nou projecte amb un munt de temes a tractar.

Ahir, amb la celebració de la darrera junta de la temporada, s’ha fet un balanç d’aquests primers mesos en què s’ha començat a caminar cap a una direcció molt concreta on hi preval la transparència i el rigor.

Entre els temes més destacats hi figuren:

Reunions amb els clubs per la reforma de la reestructuració del futbol base: El passat 26 d’abril es van iniciar les reunions per totes les delegacions de Catalunya per tal de recollir l’opinió de tots els clubs federats sobre el sistema de competició del futbol català. D’aquesta manera, es van poder conèixer les necessitats i inquietuds dels clubs, per poder presentar la millor proposta a l’Assemblea General Ordinària.

Nits dels Campions: Al llarg de les dues darreres setmanes de juny, la Federació Catalana de Futbol ha recorregut tot el territori català per fer entrega dels 528 trofeus als campions de Lliga de la temporada 2010/11.

Codi ètic pels directius: aquesta nova Junta Directiva ha apostat per presentar i aprovar un Codi ètic pels directius, on hi consten els seus drets i obligacions. Aquest, serveix perquè cap directiu pugui prendre mesures unilaterals sense coneixement de la junta. A més, lligat amb aquest aspecte, se’ls hi ha exposat en coneixement els articles de l’Estatut del Directiu, contemplat al Decret 58/2010 de 4 de maig.

Mutualitat: la Junta Directiva de la FCF segueix treballant per intentar definir tots els aspectes de la mutualitat. El que es pretén és prioritzar el servei amb tots els mutualistes, aconseguint, d’aquesta manera, recuperar el prestigi sanitari.

Nou sistema informàtic: La Junta Directiva va aprovar, en una de les reunions mantingudes, la implantació d’un nou programa informàtic d’intranet. L’empresa informàtica Novanet, prèviament a la seva implantació, ha format als treballadors de la FCF. A més, està previst iniciar unes jornades de formació sobre aquest nou programa informàtic als directius dels clubs.

Actes arbitrals online: és precisament gràcies a aquest nou sistema informàtic, que es poden tirar endavant projectes com el de les actes arbitrals online, que permeten registrar les actes dels partits una vegada finalitzats, fent possible que tots els resultats estiguin penjats de forma immediata.

Pagament telemàtic: la implantació del nou sistema informàtic avarca més avantatges. És el cas d’evitar treure diners als camps de futbol, ja que el pagament als àrbitres es farà de forma telemàtica.  

Campionats de Catalunya de Futbol Base: l’11 i 12 de juny es va celebrar, a Montcada i Reixac, la 2a Festa del Futbol Català on, en un mateix cap de setmana, es disputen les finals del Campionat de Catalunya de Futbol Base, i la Copa Catalunya de Futbol Sala.

Copa Catalunya 2010/11:  La Junta Directiva de la FCF va marcar les dates de celebració de la Copa Catalunya. Les semifinals es disputaran el 8 d’agost, i la final, el 9, al Nou Estadi de Tarragona. El RCD Espanyol, el FC Barcelona, el Club Gimnàstic de Tarragona i el FC Girona, són els equips semifinalistes d’aquesta nova edició que, enguany, arriba a la seva 22a edició.

Campionat d’Espanya de Futbol Platja: La Federació Catalana de Futbol va engegar, la temporada passada, un nou projecte amb molt de futur, com és el futbol platja. Enguany, ha estat la catalana l’encarregada d’organitzar, per primera vegada, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Masculines i Femenines a Roses, on hi han participat un total de 15 seleccions.

La reunió, que es va perllongar durant 5 hores, va servir per prendre els següents acords:

* S’ha nomenat al fins ara tresorer

Josep Llaó i al directiu adjunt a presidència, Juanjo Isern, com a nous vicepresidents de la Junta Directiva. A més, Jordi Bonet, delegat de Girona, ha estat nomenat nou directiu d’aquesta mateixa Junta.

* Finalment, el campionat de 3a divisió començarà el 28 d’agost de 2011 i finalitzarà el 13 de maig del 2012.

* Avui també s’ha donat a conèixer que el proper 15 de setembre es disputarà un partit internacional entre les seleccions absolutes de futbol sala de Catalunya i Romania.

* Després d’aprovar-se la proposta en Assemblea General Ordinària, avui la Junta Directiva ha nomenat oficialment la nova Lliga Catalana de Futbol Sala, que substitueix el fins ara Comitè de Futbol Sala de la FCF.

D’aquesta manera, el futbol sala de la FCF gaudirà de major autonomia amb l’objectiu de fer cada dia més fort el futbol sala català.

Els membres que composen la Junta Directiva d’aquesta Lliga Catalana de Futbol Sala són els que es nomenen a la taula següent:

 

JUNTA DIRECTIVA LLIGA CATALANA DE FUTBOL SALA DE LA FCF

President

José Miguel Calle Echevarria

Vicepresident (Responsable de Delegacions)

Juan Carlos Hueto Eraso

Vicepresident (Responsable Competicions)

Joaquim Sala i Calvo

Secretari

Àngel Ruiz Dinares

Directiu (Delegat Barcelona)

Miguel Pérez

Directiu (Delegat Lleida)

José Luis Torres Riaño

Directiu (Delegat Girona)

Miguel González

Directiu (Delegat Terres de l'Ebre)

Miquel Àngel Esquerré i Batalla

Directiu (Responsable d'Àrbitres)

Dani Vives i Viola

Directiu (Responsable Entrenadors)

Javier Lerma Valero

Directiu (Responsable Àrea Esportiva)

Ramon Marcial i Pallarol

De la mateixa manera, el Subcomitè d’Àrbitres de Futbol Sala passa a partir d’avui a ser reconegut com el Comitè d’Àrbitres de Futbol Sala, estament que dependrà directament d’aquesta nova Lliga Catalana de Futbol Sala. Els components de la seva Junta Directiva són els que es presenten a aquesta taula:

JUNTA DIRECTIVA COMITÈ D'ÀRBITRES DE FUTBOL SALA DE LA FCF

President

Ángel Palomo Yudici

Vicepresident Esportiu

Ramon Martínez Olivé

Vicepresident Jurídic

Juan Ramon Garcia González

Vocal Capacitació

Alberto Sánchez Sánchez

Vocal Qualificació

José Pedro Cases Fernández

Vocal Informadors

José Moreno Onieva

Vocal Informadors

Òscar Polo GiraltUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.