En la darrera Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF es van tractar les activitats de cara a la present temporada 2011/2012. A través de la següent notícia es poden conèixer els acords que es van prendre.

" />
Acords Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala
FS Notícies | 26/09/2011

En la darrera Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF es van tractar les activitats de cara a la present temporada 2011/2012. A través de la següent notícia es poden conèixer els acords que es van prendre.

Acords Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala

A la reunió de Junta Directiva, els membres de la Lliga Catalana de Futbol Sala van prendre els següents acords:

 

Pel què fa a Presidència:


• Analitzar el número d’inscripcions d’equips en general i, en particular, del futbol sala base. La conclusió és que les inscripcions d’equips respecte a la temporada anterior es mantenen. S’ha produït un increment en el número d’equips de base i hi ha hagut menys inscripcions en categoria sènior.
• Acord de fer una consulta a la RFEF pels clubs que han inscrit equips a la FCFS, i jugadors o tècnics que participen en ambdues federacions. D’aquesta manera es podrà informar als nostres clubs, en cas de que estiguin cometent alguna irregularitat disciplinaria.
• Acord de que la població de Guissona sigui seu pel partit de futbol sala de la selecció absoluta masculina Catalunya – Romania. Aquesta població es fa càrrec de tots els costos d’organització del partit.
• S’arriba a l’acord en Junta Directiva d’establir la sanció econòmica de 15€ per aquell club local que en la disputa del partit no disposi de la pilota oficial (Mikasa o Astore).
• Acord de nomenament com a Jutge Únic de Competició al Sr. Francisco Barbancho, adoptant la responsabilitat d’elecció de la resta de components del Comitè Disciplinari de Competició, per presentar a la Junta Directiva per la seva aprovació a la propera Junta.
• Acord de nomenament com a Directiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala al Sr. Miquel Sambola, intentant poder millorar el servei en actes institucionals.

 

Pel què fa al Comitè d’Àrbitres:


• S’informa del nou sistema de pagament dels arbitratges, amb el qual s’elimina el pagament en efectiu a la finalització del partit. S’ha de pagar telemàticament, a través de la pàgina web on quedarà reflectit el pagament que s’ha de realitzar.
• La intenció és que els clubs realitzin el pagament de la jornada abans de la seva disputa. A més, també existeix la possibilitat de deixar un fons al compte per anar efectuant els pagaments.
• Amb aquest nou sistema, es podrà extreure, mensualment, la factura dels costos arbitrals.
• Les actes online oferiran poder disposar dels resultats i classificacions de forma immediata el mateix cap de setmana.

 

Pel què fa a les Delegacions:


• El Campionat de Seleccions Comarcals serà a la seu de Blanes. Les dates estan previstes pel  6 de desembre de 2011, que serà la fase de grups, i pel 8 de desembre, la fase final.
• S’establiran 4 grups de 3 equips i passarà a la fase final el campió de cada grup. La participació serà en categoria Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.
• Es realitzarà un sorteig independent per cada categoria.

 

Pel què fa a l’Àrea Esportiva:


• S’informa de la consulta realitzada als 14 equips participants en la categoria de Divisió d’Honor Benjamí Sala per eliminar el Pla de Competició amb efecte piràmide (Divisió d’Honor i 5 grups de 1a Divisió), i crear un Pla de Competició horitzontal. Hi ha 11 equips a favor de prescindir de la Divisió d’Honor, 1 club que s’abstén i 2 clubs que volen continuar amb l’actual Pla de Competició. La Junta Directiva arriba a un acord que a l’haver-hi una majoria considerable es canviï el Pla de Competició d’aquesta categoria, i es passi a grups confeccionats per la proximitat geogràfica i sense coincidència de 2 equips d’un mateix grup de competició.
• En categoria Prebenjamí es vol estudiar, mitjançant la proximitat geogràfica, el poder aconseguir crear 2 grups tot i ser un menor número d’equips, i després establir un Pla de Competició que cobreixi d’½ d’octubre de 2011 a ½ maig del 2012.

 

Pel què fa a la Formació d’Entrenadors de la temporada 2011/2012:


• Previsió del llançament de cursos de monitor sala a finals de 2011 – 4t trimestre: Castelldefels-Gavà, Cervera, Polinyà, Sant Andreu de la Barca, Caldes d’Estrac i Sant Cugat del Vallès.
• S’imparteix formació de bloc específic amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de nivell 1 (CAR Sant Cugat, IES Alexandre Satorras), de nivell 2 (CAR Sant Cugat, Quercus) i de nivell 3 (CAR Sant Cugat). Aquesta temporada, es comptarà amb un any d’ensenyança de Futbol Sala amb la presència de tots els nivells (grau mitjà i superior).

 

Finalment, s’ha comentat la possibilitat d’obrir un concurs per proposar un logotip propi de la Lliga Catalana de Futbol Sala. Es publicarà al web federatiu i el guanyador es decidirà a la Junta.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.