Adhesió al Manifest Institucional per erradicar la violència de gènere
Notícies Generals | 25/11/2018
El diumenge 25 de novembre es commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. L’FCF, juntament amb altres federacions esportives, donen el seu suport al Manifest Institucional de la Generalitat de Catalunya.
Adhesió al Manifest Institucional per erradicar la violència de gènere

El Consell Català de l’Esport, un any més, promou el Manifest Institucional i del Món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que té lloc el dia 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el ‘Programa Dones i Esports’ de la Generalitat de Catalunya. La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant les setmanes del 12 al 30 de novembre.

Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol s’ha adherit un any més, i tal com ho va comunicar la temporada anterior, al Manifest amb la voluntat de sumar esforços per construir dinàmiques innovadores per erradicar definitivament la violència masclista, ja que representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat entre homes i dones. Així doncs, també s’ha enviat tota la informació als clubs i federats per a que s’adhereixin al Manifest. Per aquest motiu, durant aquests dies, la pàgina web i les xarxes socials de l’FCF es tenyeixen de lila per mostrar el seu suport en aquesta lluita.

Volem un esport que promogui valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, per una Catalunya lliure de qualsevol tipus de violència. Per això, des de l’FCF, manifestem la ferma voluntat de treballar per erradicar-la. .

Per adherir-vos automàticament al ‘Manifest del Món de l’Esport 2018’, feu clic AQUÍ. A més, per donar més difusió a través de les xarxes socials, la Generalitat de Catalunya utilitza les etiquetes #JoTambé, #esportcat, #LliuresiSensePor i #25N per donar més visibilitat al Manifest.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.