Adjudicades a l'FCF tres fases dels Campionats d'Espanya de Futbol Sala
FS Notícies | 20/10/2017
Catalunya ha estat escollida per organitzar dues fases prèvies i una fase única dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala.
Adjudicades a l'FCF tres fases dels Campionats d'Espanya de Futbol Sala

El resultat de les adjudicacions de les seus dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala ja és públic, després de la reunió celebrada pel Comitè Nacional de Futbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol, a Madrid.

Un total de 8 categories, una temporada més, participaran en aquests campionats. Concretament, la benjamí, l’aleví, l’infantil masculina, l’infantil femenina, la sub 16, la sub 17 femenina, la sub 19 i la sub 21 femenina.

Així doncs, el CNFS de la RFEF ha decidit quines candidatures, per part de les federacions autonòmiques, organitzen cada fase.

La Federació Catalana de Futbol, a través de la Lliga Catalana de Futbol Sala, organitzarà un total de tres fases d’aquests campionats: la fase prèvia sub 16, la fase prèvia sub 21 femenina i la fase única infantil.

Per ordre cronològic, la categoria sub 16 serà la primera en participar en els Campionats d’Espanya i Catalunya acollirà la fase prèvia del grup D, del 15 al 17 de desembre de 2017, amb el País Basc, la Comunitat Valenciana, les Illes Canàries i Catalunya com a seleccions autonòmiques participants.

A finals del mes de gener, concretament del 26 al 28 de gener de 2018, arribarà el torn de la categoria sub 21 femenina, on el grup A, que engloba a Castella i Lleó, La Rioja, Cantàbria i Catalunya, disputarà la seva fase prèvia a terres catalanes.

Finalment, del 9 al 13 de maig de 2018, Catalunya albergarà la fase única en categoria infantil.

A continuació es detallen les dates de totes les fases dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, per categories, per la present temporada 2017-2018:

(*) Fases adjudicades a la Federació Catalana de FutbolUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.