Adjudicats els coeficients per la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 10/11/2017
Queden publicats els coeficients de les inscripcions de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 per determinar els equips locals i visitants, per categories.
Adjudicats els coeficients per la Copa Catalunya de Futbol Sala

Una vegada tancat el termini d’inscripció de la Copa Catalunya de Futbol Sala, on s’ha registrat, una temporada més, un augment històric de participació, amb un total de 1.087 equips, s’ha procedit a publicar el llistat corresponent de coeficients.

De la mateixa manera que es va fer amb les inscripcions, la Lliga Catalana de Futbol Sala publica els coeficients dels equips inscrits en competició, per categories, perquè els clubs puguin comprovar la seva inscripció:

BENJAMÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

ALEVÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

INFANTIL - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

CADET - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

JUVENIL - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

SÈNIOR MASCULÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

BASE FEMENÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

JUVENIL-CADET FEMENÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

SÈNIOR FEMENÍ - COEFICIENTS COPA CATALUNYA FS 2017-2018

Tal i com estipula la normativa de competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala, els coeficients es calculen en funció a la classificació de la temporada anterior. Així doncs, per adjudicar els coeficients s’ha procedit a seguir els següents paràmetres:

     1- Primer, tots els participants amb la millor categoria en l’ordre que van acabar la Lliga de la temporada anterior, excepte els descensos.

     2- Tot seguit, tots els ascensos a la millor categoria que es van assolir en la competició de Lliga en la temporada anterior.

     3- Després, tots els descensos de la millor categoria que es van produir en la competició de Lliga en la temporada anterior.

Aquests tres passos s’han dut a terme amb totes les divisions de la categoria. En el cas de que en divisions amb més d’un grup s’hagin inscrit 2 o més equips classificats en el mateix lloc de la classificació, s’ha procedit a fer el càlcul del coeficient de punts aconseguits dividit per partits disputats. El millor coeficient entre aquest empat ha determinat a l’equip amb millor coeficient.

Una vegada realitzat el càlcul amb totes les divisions, s’han afegit als equips de nova inscripció, els quals se’ls ha adjudicat el número de coeficient en relació a l’ordre d’inscripció en la competició de Copa Catalunya.

Com a novetat, enguany, també es pot consultar la ronda d’inici de la competició de cada equip participant, en el mateix document dels coeficients. Amb aquesta incorporació es fa molt més visual la ronda on els equips de Copa Catalunya de Futbol sala iniciaran la seva participació.

Una vegada publicats els coeficients, es procedirà a realitzar els quadrants de competició, per categories, els quals estaran disponibles la setmana del 13 al 17 de novembre.

La Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 iniciarà la primera ronda a partir del proper 20 de novembre de 2017.

Tota la informació sobre la Copa Catalunya de Futbol Sala 2017-2018 està disponible en el seu apartat específic dins la pàgina web de l’FCF, al qual s’hi pot accedir directament fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.