Agrupacions provisionals per a la temporada 2017-2018
Notícies Generals | 16/07/2017
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF fa públiques les agrupacions provisionals en algunes categories i divisions de futbol sala de cara a la competició de Lliga de la pròxima temporada 2017-2018.
Agrupacions provisionals per a la temporada 2017-2018

A continuació es detallen les categories en les quals ja estan confeccionades les agrupacions. Així doncs, ja està disponible aquesta informació que es pot consultar fent clic sobre la categoria, accedint directament al document amb les agrupacions que li corresponen:

SÈNIOR MASCULÍ

JUVENIL

CADET

INFANTIL

ALEVÍ

SÈNIOR FEMENÍ

JUVENIL-CADET FEMENÍ

BASE FEMENÍ

En el cas que un equip vulgui canviar-se de grup haurà d'intercanviar la seva plaça amb un equip del grup escollit. Aquesta petició s'ha de formalitzar enviant, ambdós equips, un missatge a través de la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala.

A més, en cas de produir-se alguna baixa o renuncia a qualsevol categoria, s'informarà a l'equip que correspongui de la possibilitat d'ascendir i es notificarà, en el cas de ser necessari, la modificació d'alguna d'aquestes agrupacions.

La Lliga Catalana de Futbol Sala es reserva el dret a modificar la composició de qualsevol agrupació si es produeixen ascensos compensats que facin canviar aquestes agrupacions.

Les agrupacions de les darreres divisions de totes les categories i aquelles categories amb una única divisió, es confeccionaran a l'inici de setembre, una vegada tancades les inscripcions de futbol sala i amb l'inici del període escolar.

Aquesta informació s'anirà actualitzant constantment i es detalla el dia de la darrera modificació en la capçalera de cada document.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.