Ainara Acevedo, seleccionada per al Campionat d’Europa sub 17 femení
Comitè Àrbitres | 15/02/2018
Es tracta de la seva primera designació com a àrbitre principal per a un partit de categoria internacional a l’estranger.
Ainara Acevedo, seleccionada per al Campionat d’Europa sub 17 femení

Ainara Acevedo Dudley ha rebut la seva primera designació com a àrbitre principal per a un partit de categoria internacional a l'estranger. D’aquesta manera, ha estat seleccionada per dirigir partits del Campionat d'Europa sub 17 femení-Ronda Elit, que tindrà lloc a Noruega del 24 de març a l'1 d'abril de 2018.

Així doncs, l’àrbitre del CTA de l’FCF consolida la categoria internacional FIFA aconseguida aquest any 2018, després de l'ascens assolit la temporada 2017-2018 a la Primera Divisió Nacional Femenina.

Ainara Acevedo, al costat de tots els nous àrbitres internacionals europeus (34 homes i 14 dones), ha participat en el ‘UEFA Introductory Course’, que s’ha celebrat a Malta del 28 al 31 de gener. També a Malta i en les mateixes dates, la UEFA ha organitzat el seminari per als àrbitres europeus de categoria Elite. Per aquest motiu, va coincidir amb figures consagrades de l'arbitratge com Bibiana Steinhaus, Felix Brych, Esther Stäubli o Bjorn Kuipers.

En aquest curs han realitzat les proves físiques i teòriques (test i vídeo), a més de treballs en grup sobre discussió de jugades de vídeo amb exposició de les conclusions. Finalment, també han assistit a diferents conferències de caràcter monogràfic.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.