Amb opcions de classificar-se
Notícies Generals | 21/02/2015
La Selecció sub 16 masculina ha guanyat per 4 a 0 a Melilla en el partit de la segona fase del Campionat d'Espanya i encara té opcions de guanyar-se una plaça per les semifinals.

Alineacions

Catalunya: Adrián López, Albert Alavedra, Oriol Busquets, Jordi Mboula (Guillem Jaime, 40’), Pol Lozano, Daniel Ruiz (Javier E. Delgado, 40’), Ramon Rodríguez, Víctor Gómez, Martí Serra (Òscar Gestí, 73’), Mateo Marianov i Adrián Gómez.

Melilla: Gonzalo González, José Ramon Mateo,  Javier Barón, Miguel Ángel Berruezo, Abdusalam Yaghmouri, Bilal  Falchou, Brahim Mohamed, Alejandro González, Javier  Fernández (Ramon  Cuadrado, 40’), Jorge  Rodríguez (Jose Daniel Aisa, 60’) i Enrique Acebal (Iván Leiva, 78’).

Gols: 1  - 0 Adrián Gómez (39’), 2 – 0 Busquets (65’), 3 – 0 José Ramon Mateo (pp, 67’), 4 – 0 Gestí (80’)

Targetes grogues

Catalunya: Ramon Rodríguez (31’)

Melilla: Abdulsalam Yaghmouri (24’), Javier Fernández (46’)

Conjunt arbitral

Àrbitre: Rubén Baniela García

Assistents: Juan Miguel Oses Arasa i David García de Diego

4t àrbitre: Juan González Suárez

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16, dirigida per Xavier  Ferragut, ha complert amb l’objectiu: aconseguir quatre gols per continuar amb possibilitats de classificar-se per les semifinals del Campionat.

Els  jugadors han sortit al terreny de joc amb les intencions ben clares, però durant la primera part han tingut moltes dificultats per superar les dues línies defensives de Melilla per manca d’amplitud. No ha estat fins al minut 39, malgrat les ocasions anteriors, que Adrián Gómez ha pogut obrir el marcador.

A la segona part, Ferragut ha rectificat molt bé la posició dels jugadors i s’han buscat els dos contra un a la banda, fet que ha augmentat les possibilitats de marcar. Busquets ha marcat el segon gol català amb un potent xut des de la frontal de l’àrea.

Poc després, Melilla ha marcat un gol en pròpia porta després d’una jugada per la banda esquerra. Sobre el tems afegit, Gestí ha marcat el quart i definitiu gol. La falta d’efectivitat de Catalunya ha impedit que el resultat al marcador hagi estat més dilatat.

Demà la Selecció s’enfrontarà contra Astúries. Els de Ferragut necessiten guanyar aquest partit per obtenir la classificació per la fase final  del Campionat d’Espanya sub 16 masculí.