Aplicació dels efectes classificatoris en les competicions del futbol amateur català
Futbol Femení | 28/05/2020
L’FCF dona a conèixer, amb caràcter provisional, els equips implicats en els ascensos de les categories del futbol amateur masculí i femení, segons l’aplicació dels efectes classificatoris.
Aplicació dels efectes classificatoris en les competicions del futbol amateur català
FOTO: Gerard Franco

La Federació Catalana de Futbol dona a conèixer, amb caràcter informatiu i no vinculant, els equips implicats en els ascensos de les competicions del futbol amateur català, en les categories tant masculines com femenines. El llistat es troba elaborat segons l’aplicació dels efectes classificatoris de la temporada 2019-2020, després de l’acord adoptat per la Junta Directiva de l’FCF en el dia d’ahir.

La relació és provisional, a l’espera de la publicació per part de la RFEF de la composició definitiva pel que fa a nombre i ascensos de les categories nacionals amb relació directa amb les màximes categories territorials. De la mateixa manera, es troba subjecta a la resolució de reclamacions pendents davant els òrgans jurisdiccionals.

Consulta el llistat informatiu AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.