Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

F. Base | 21/09/2017
Arrenca la competició en quatre categories del futbol base
El proper cap de setmana, 23 i 24 de setembre, començarà la temporada 2017-18 per a quatre noves categories del futbol base.
Arrenca la competició en quatre categories del futbol base

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de setembre, es donarà el tret de sortida a una nova temporada a Preferent Cadet, Preferent Infantil, Preferent Aleví i Preferent Benjamí. Les categories Preferent Cadet i Preferent Infantil estaran formades per quatre grups de 16 equips. Per la seva part, els Alevins jugaran en sis grups diferents, dels quals cinc estan formats per 16 conjunts i un per 14. En darrer lloc, la categoria Preferent Benjamina la componen sis grups de 16 equips, excepte el grup 3, on competeixen 15.

D’altra banda, recordem que amb l’app de la Federació Catalana de Futbol, disponible gratuïtament tant per iPhone com per Android, podreu consultar els calendaris i les competicions del curs 2017-2018, l’actualitat del vostre club, geolocalitzar els camps de futbol i els pavellons de futbol sala i accedir a les dades de qualsevol partit en un temps rècord, entre d’altres serveis.