Ascens de l’àrbitre català Brian Torquemada a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala
FS Notícies | 10/07/2019
El col·legiat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de l’FCF, Brian Torquemada Martínez, ha assolit l’ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala, tal i com ha comunicat la Comissió Tècnica Nacional d’Àrbitres de Futbol Sala de la RFEF.
Ascens de l’àrbitre català Brian Torquemada a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala

La Comissió Tècnica Nacional d’Àrbitres de Futbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol, una vegada realitzades les proves de promoció i ascens a 2a Divisió Nacional de Futbol Sala, ha publicat el nom dels 8 àrbitres, dels 40 que es van presentar, procedents de les quinze federacions territorials, que han aconseguit l’ascens.

Per part del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol es van presentar tres col·legiats, els quals van superar les proves, a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid, un dels quals ha assolit l’ascens de categoria.

Ha estat Brian Torquemada Martínez (Barcelona, 1990) el qual ja suma 3 temporades a 2a Divisió B Nacional. Un camí que ha anat recorrent des de fa diverses temporades, amb una trajectòria ascendent com a àrbitre afiliat al CTAFS de l’FCF. Els seus inicis es remunten deu anys enrere, arbitrant a les categories territorials i ascendint, progressivament, fins la temporada 2015-2016, que fa pujar l’esglaó a 3a Divisió Nacional. A partir d’aquí, la seva projecció de creixement ha anat en augment fins arribar aquest ascens, a la 2a Divisió Nacional. La seva tasca arbitral la va compaginar, fins arribar a 2a Divisió B Nacional, amb la de jugador de futbol sala, en la posició de porter.

Després de que la temporada passada fos Bernardo Simón Benet el col·legiat que aconseguís l’ascens, el Brian Torquemada el segueix, sumant un nou àrbitre a les categories més altes de Nacional i reforçant l’aposta de promoció dels àrbitres catalans.

Amb aquest ascens, les categories de 1a i 2a Nacional de Futbol Sala queden cobertes i representades pel CTAFS de l’FCF per 4 col·legiats a la màxima categoria: Francesc Garcia-Donas, Miguel Moreno, Albert i Jordi Centeno; i per 5 a la 2a Divisió Nacional: Roberto i Sergio Mamolar, Joel Garcia, Bernardo Simón i Brian Torquemada.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.