Assistència federativa als Diàlegs Ernest Lluch d’economia i futbol
El tresorer de Junta de l’FCF, Miquel Sellarès, i el directiu Rossend Abella assisteixen a la jornada sobre els models de propietat i governança dels clubs, al Camp Nou.
Assistència federativa als Diàlegs Ernest Lluch d’economia i futbol

La Federació Catalana de Futbol ha estat present aquest dimecres en la sisena edició dels Diàlegs Ernest Lluch d’economia i futbol, organitzats per la Fundació Ernest Lluch i el FC Barcelona. El tresorer de la Junta Directiva de l’FCF, Miquel Sellarès, i el directiu Rossend Abella han assistit a l’acte, celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou, en què s’han tractat els models de propietat i governança dels clubs.

 

Entre d’altres qüestions, durant la sessió s’ha debatut sobre els múltiples elements que acaben determinant la gestió dels clubs. A la vegada, també s’ha parlat sobre com cal conjugar la llibertat de mercat, la competència en la recerca de talent i la singularitat en la propietat de les entitats futbolístiques, lligats a l’impacte que provoca l’arribada als clubs de capital extern.

 

Durant els diàlegs, Sellarès i Abella han acompanyat dos dels seus protagonistes, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de la Fundació Ernest Lluch, Joan Majó, així com la resta de ponents de la jornada, i la resta de representants del món de l’esport presents en l’acte.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.