Augment de 147 equips més de futbol sala
FS Notícies | 09/11/2017
L’informe realitzat per la Lliga Catalana de Futbol Sala sobre el número d’equips i grups per categoria de futbol sala, mostra que hi ha hagut un augment de 147 equips respecte la temporada anterior.
Augment de 147 equips més de futbol sala

Després de presentar-se en Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala un informe de número d’equips inscrits i baixes de futbol sala, dividit per categories, i per delegacions, especificant el total d’equips masculins i femenins, així com un informe de número d’agrupacions de futbol sala, s’informa que s’ha registrat un augment de 147 equips de futbol sala i d’11 grups més de competició, respecte la temporada 2016-2017.

A aquestes dades cal afegir que a la present temporada 2017-2018 s’han creat 31 clubs nous de futbol sala que, sumats als ja participants, fan un sumatori de 359 clubs de futbol sala federats.

Quan especifiquem el número d’equips, s’han registrat 1.659 equips masculins i 195 equips femenins, traduint-se en un 90% i un 10%, consecutivament. Aquesta dada mostra la idoneïtat en l’aplicació de la campanya federativa d’#Orgullosa, amb la que es persegueix l’objectiu de fer créixer el futbol sala femení.

A tot això, la Lliga Catalana de Futbol Sala aporta més de 23.000 llicències a la Federació Catalana de Futbol.

Amb aquestes dades s’ha reestructurat el Pla de Competició definitiu de Futbol Sala de la temporada 2017-2018, adaptant-lo correctament i, a més, tenint en compte les situacions específiques de Girona, Lleida i Tarragona i Terres de l’Ebre. Un Pla de Competició publicat recentment i disponible a la pàgina web federativa, o fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.