Barça, Espanyol i Girona amb dificultats per aconseguir les semifinals de Copa
Copes | 24/01/2019
El Girona perd 4 a 2 al Bernabeu i s'ha complicat molt la seva classificació per les semifinals de la Copa del Rei. L’Espanyol empata a 1 en el RCDE Stadium als quarts de final de la Copa del Rei i haurà de resoldre al Villamarín. Per la seva banda, el FC Barcelona haurà de superar al Camp Nou un complicat 2 a 0 favorable al Sevilla.

R. Madrid – Girona (4-2)

El Girona ha iniciat el partit al Bernabeu marcant en el mint 6’ per mediació de Lozano que sol remata superant a Courtois (1-0). Però, ha empatat el R. Madrid després d’una bona arribada del lateral Odriozola que ha fet una bona passada a Lucas Vázquez que aconsegueix l’empat a 1. Odriozola ha estat tota un malson per la banda esquerrana de l’equip d’Eusebio Sacristán. A cinc minuts pel final de la primera part, Undiano Mañenco xiula penal de Lozano en la vora de l’àrea a Vinicius. Ramos, a l’estil ‘Panenka’, en el 41’ avança al Real Madrid. I abans del final, Benzema al pal.

La segona part s’ha iniciat amb el domini de l’equip de Solari. El Real Madrid s’ha agradat i s’ha sentit amo del partit. Però al minut 66’, mans de Llorente: penal. Llença Granell i empata el partit a 2. Però, al 77’, gol de cap de Sergio Ramos posant el 3 a 2 en el marcador.  I al minut 80’, Benzema ha aconseguit el 4 a 2. L’eliminatòria es complica pel Girona que jugarà el proper dijous a Montilivi, el partit de tornada.

Partit de tornada a Montilivi el proper dijous a les 21.30 hores.

RCD Espanyol – Betis (1–1)

L’Espanyol ha iniciat el partit amb el seu onze de gala. Bones ocasions dels dos equips durant la primera part. Primer Baptistao de cap, per l’Espanyol, després Sergio Canales pel Betis. Però, l’efectivitat blanc-i-blava ha estat fonamental per finalitzar els primers 45’ amb 1 a 0. I tot pel gol del golejador de l’Espanyol el “Panda” Borja Iglesias, que molt atent a una semi errada de Piatti, no perdona introduint la pilota dins la porteria defensada per Joel Robles.

A la represa, el Betis ha sortit amb intencions atacants per forçar l’empat. Domini de l’equip de Quique Setién en aquesta segona meitat. En el 63’, gol anul·lat a Sanabria, i un minut després aturada de luxe de Roberto a rematada de Sanabria novament. Al 74’, Bartra dispara i nova intervenció de Roberto. Minuts on l’Espanyol no ha sortit de l’àrea assetjat pels verd-i-blancs. Un contracop de llibre iniciat per Carvalho que passa la pilota a Sergio León.  Aquest veu desmarcat a la dreta al seu company i Toni Sanabria empata el partit al minut 80’ (1-1). L’ha tingut de nou Iglesias al 86’, però Joel Robles s’ha lluït. Tot per decidir el pròxim partit de tornada al Benito Villamarín dimecres vinent a les 19.30 hores. A 1 minut del final, Joel també ha rebutjat una pilota clara de Rosales.

El FC Barcelona haurà de superar al Camp Nou, un resultat complicat de 2 a 0 favorable al Sevilla, el pròxim dimecres 30 de gener al partit de tornada.

Sevilla – FC Barcelona ( 2 - 0 )

Ernesto Valverde ha donat descans a Leo Messi que s’ha quedat a Barcelona. També sense Busquets, o el lesionat Dembélé, ni Luis Suárez  o Jordi Alba, tots dos a la banqueta. Això si, ha debutat Kevin Prince Boateng, presentat ahir com a nou jugador del FC Barcelona fins al final de temporada.

La primera part ha finalitzat amb empat a 0. Un primer temps igualtat amb dues clares ocasions per cada equip. Al minut 40, Malcom ha fallat una gran oportunitat després de tenir-ho tot a favor per avançar al Barça en el marcador. Al 45’, el jugador més incisiu del Sevilla, Ben Yedder ha rematat a porteria i Cillessen ha refusat amb una gran intervenció.

En el 57’, el Sevilla s’ha avançat en el marcador després d’una volea creuada de Sarabia que ha significat l’1 a 0 en el marcador. La reacció de Valverde ha estat ràpida traient a Luís Suárez i Coutinho al terreny de joc. Però, al minut 70, Ben Yedder ha aconseguit el 2 a 0, marcant a plaer lliure de marcatge. Ho ha intentat Suárez en el 80’, i Piqué a continuació. El Barça s’ha quedat sense gols, i amb un resultat molt complicat per passar a les semifinals.