Barça, Espanyol i Girona jugaran els quarts de final de la Copa del Rei
Copes | 17/01/2019
Els tres equips catalans estaran avui, divendres 18 de gener, al sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei després d'haver eliminat el Llevant, el Villarreal i l'Atlètic de Madrid, respectivament.
FC Barcelona

FC Barcelona - Llevant (3-0)

Amb la lliçó apressa. S’havia de superar el 2 a 1 del partit d’anada. Messi ha sortit de titular, Valverde no ha volgut sorpreses, i el seu equip inicial ha estat tota una declaració d’intencions. Dembélé, amb molta fortuna, ha estat el protagonista dels dos primers gols als minuts 29 i 30 del primer temps.

Amb un 2 a 0, s’ha iniciat la segona part. I el tercer arribava al 53’ gràcies, com no, a Leo Messi. 4 a 2 en el global de l’eliminatòria. El Barça, un any més, als quarts de final de la Copa del Rei.

RCD Espanyol - Villareal (3-1)

La primera part ha finalitzat 2 a 1 pels jugadors que dirigeix ‘Rubi’. Dos penals del Villareal han donat avantatge a l’Espanyol després que Piatti, primer, i Borja Iglesias, després, no fallessin des dels 11 metres, als minuts 31 i 36. Però amb el 2 a 0, de nou el fantasma de la remuntada. Un gran gol de Chukwueze ha retallat diferències al minut 41.

Amb el 2 a 1, s’ha arribat a la represa. Al minut 74, Borja Iglesias ha aconseguit el 3 a 1, i el seu segon gol del partit. Els 11.171 espectadors blanc-i-blaus han gaudit de la seva classificació per disputar els quarts de final de la Copa del Rei.

Al partit celebrat al RCDE Stadium hi ha assistit el president de l’FCF, Joan Soteras.

At. Madrid – Girona (3-3)

El cinquè empat en partit oficial entre els dos equips li ha donat l’eliminatòria al Girona, que fa història i estarà al sorteig de quarts de final de la Copa del Rei que se celebrarà el pròxim divendres, 18 de gener. Quan un gran gol d’Antoine Griezmann, a sis minuts del final, ha semblat la sentència final del partit i de l’eliminatòria, un gran xut de Seydou Doumbia des de la vora de l’àrea ha empatat de nou el partit (3-3) i ha acabat amb la il·lusió dels aficionats del Wanda Metropolitano. En el partit d’anada, també van empatar, però  a 1.

L’At. Madrid marcava primer en el 12’, per mediació de Kalinic. Al 37’ empatava Valery. A la represa, Cristian Stuani, situava el marcador en un 1 a 2. Al minut 66’ Correa tornava a empatar (2 a 2). Arribava l’apoteosi dels matalassers al 84’ amb un gran gol de Griezman. Però,  quan els jugadors de Siomeone ja oloraven els quarts de final, ha arribat el gol de Doumbia al 88’.