Barça i Sant Gabriel, a la final Juvenil – Cadet Femení
Notícies Generals | 07/06/2014
Avui s'han disputat les semifinals del Campionat de Catalunya, que han enfrontat al Sant Gabriel amb el Pubilla Casas (2 – 1) i el Barça amb l'Espanyol (2 – 0).

El Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar ha acollit els partits de les semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet femení, on el FC Barcelona i el CD Sant Gabriel han aconseguit classificar-se per disputar, demà, la final.

El primer partit de la jornada ha estat el CD Sant Gabriel – CE Pubilla Casas, que ha començat de manera igualada entre ambdós equips. A mesura que avançava el temps, però, el Sant Gabriel ha aconseguit dominar més el partit i ha obert el marcador gràcies a una jugada individual de Malena  Martínez.  A la represa, el Pubilla Casas ha pogut empatar el partit en una jugada de contraatac que ha rematat Inés Balde. Amb l'empat al marcador, el Sant Gabriel no ha afluixat la intensitat i a quatre minuts del final Laura Chamizo ha donat al Sant Gabriel el gol de la victòria.

El derbi entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol ha estat dominat per les blaugranes, que han marcat el ritme del partit. Tot i així, el Barça no ho ha tingut fàcil per marcar. No ha estat fins al darrer minut de la primera part que Laia Muñoz ha obert el marcador amb un xut des del lateral de l'àrea.  A la segona part, l'Espanyol ha continuat defensant i en els darrers minuts del partit ha pogut crear perill a la porteria blaugrana. Tot i així, el Barça ho ha evitat i encara ha pogut marcar el definitiu 2 a 0 amb un gol de Laia Castilla.

Així doncs, el FC Barcelona s'enfrontarà al CD Sant Gabriel a la final del Campionat de  Catalunya Juvenil-Cadet, demà a les 10.00 hores al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.  A les 12.00 demà també se celebrarà la final del Campionat de Catalunya de Primera Catalana, que enfrontarà el FC Martinenc amb el CF Peralada.