Barcelona i Tarragona, els propers Desafiaments de Porters de futbol sala
FS Notícies | 25/02/2020
El 3 de maig a El Vendrell, i el 14 de juny a Martorell, es celebraran els dos Desafiaments de Porters de futbol sala que queden pendents i les seves inscripcions continuen obertes.
Barcelona i Tarragona, els propers Desafiaments de Porters de futbol sala

El Vendrell i Martorell, epicentres dels propers Desafiaments de Porters de futbol sala. Una vegada celebrats a Girona i a Lleida, el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol manté les inscripcions obertes pels Desafiaments de Barcelona i Tarragona.

Primerament, serà la delegació de Tarragona qui organitzarà la 5a edició del Desafiament de Porters de futbol sala, el proper diumenge 3 de maig de 2020, de 9.00 hores a 14.00 hores, al Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell (Av. Camp d’Esports, 36. El Vendrell).

DÍPTIC DEL VENDRELL

I seguidament, i englobat dins de l’11a edició de la Festa del Futbol Sala Català, s’organitzarà una nova edició, la novena, del Desafiament de Porters de Barcelona. Serà el proper diumenge 14 de juny de 2020, de 16.00 hores a 21.00 hores, al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell (Av. Can Cases, s/n. Martorell).

DÍPTIC DE MARTORELL 

Tots aquells porters i porteres que es vulguin apuntar al Desafiament de Porters de Barcelona i de Tarragona, han d’omplir un formulari i, posteriorment, fer efectiu el pagament a través de: desafiamentsportersfs.fcf.cat

El termini per a realitzar la inscripció finalitza el dilluns 27 d’abril de 2020, pel Desafiament de Tarragona; i el dilluns 8 de juny, pel Desafiament de Barcelona. Les places són limitades a un màxim de 20 porters inscrits per categoria, els quals s’aniran registrant a mesura que es formalitzi la inscripció.

En el cas del desafiament de Barcelona, ja no queden places en categoria Aleví, i queden poques places en categoria Benjamí i Infantil.

En el Desafiament de Porters de Futbol Sala els porters s’enfrontaran entre ells, per cada categoria, en una pista de 10 metres defensant la seva porteria i intentant fer gol des de la seva àrea al porter contrari.

El preu de la inscripció és de 15€ per porter, on s’inclou una samarreta per cada participant, així com un trofeu als tres primers classificats de cada categoria.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar a desafiament@fcf.cat o aquí.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.