Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.
Besalú, escenari de la presentació de la Jornada de Futbol Femení de Girona
Notícies Generals | 21/04/2017
El directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, ha explicat com serà la 5a Jornada de Futol Femení que se celebrarà l'1 de maig a les instal·lacions del CE Besalú.
Besalú, escenari de la presentació de la Jornada de Futbol Femení de Girona

El directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, ha presentat al pont de Besalú la 5a Jornada de Futbol Femení, que se celebrarà el proper dilluns 1 de maig en 14 seus diferents de Catalunya. La FCF organitza aquesta trobada adreçada a les futbolistes que volen perfeccionar alguns aspectes concrets del seu joc, i a les noies d'entre 6 i 14 anys que volen iniciar-se en el món del futbol. Una mostra més del ferm compromís de la FCF per potenciar i promocionar el futbol femení.

A l'acte de presentació hi ha assistit el directiu adjunt de la FCF Víctor Güell; la delegada de la FCF del futbol femení, Elvira Solà; la delegada comarcal del Pla de l'Estany, Nuri Rodríguez; l'alcalde de Besalú, Lluís Guinó; la regidora de Benestar del municipi, Fina Surina; i el regidor d'esports, Albert Serra.