Bon debut de Catalunya i Jordi Puig a la banqueta
Seleccions | 17/05/2015
La selecció catalana sub 12 masculina ha guanyat el primer partit contra Castella la Manxa per 2 gols a 0. A la banqueta, bon debut de Jordi Puig.

El XXIV Campionat d’Espanya sub 12 masculí, que s’està celebrant a Capdepera, Mallorca, ha començat molt bé pels interessos de Catalunya. La selecció, dirigida per Jordi Puig, ha guanyat a Castella la Manxa per 2 a 0.

Els primers minuts de la primera part, Catalunya ha començat amb molts nervis i això s’ha vist reflectit en el joc. S’han produït moments de distracció que podrien haver costat algun gol, però els jugadors han resolt molt bé totes les jugades. Especial menció al porter Marçal Ros, que ha fet  un parell d’aturades de mèrit. Jordi Puig, que debutava com a seleccionador, ha esperonat als seus jugadors, que han començat a calmar-se i el joc ha canviat. Al minut 13, Estanislau Pedrola ha creat perill en un xut que ha fet després d’una bona jugada individual.

En el segon temps, Catalunya ha sortit amb més intensitat i ha tingut el domini de la pilota. S’han produït més arribades a l’àrea rival i hi ha hagut més ocasions clares de gol. En el minut 18, Xavi Simons ha inaugurat el marcador. En una jugada per la banda dreta, Martí Alonso s’ha desfet de la defensa i ha fet la passada cap al centre de l’àrea, on Simons ha pogut marcar a plaer. Uns minuts més tard, Arnau Ollé ha tingut l’ocasió per ampliar el resultat en una sortida de córner, però la pilota ha sortit fregant el travesser per poc. Ja a les acaballes del partit, en el minut 29, Leonardo Dos Reis ha marcat el segon i definitiu 2-0 quan ha xutat des de fora de l’àrea i el porter de Castella la Manxa no ha pogut fer res per aturar-lo.

Bon debut de Catalunya, que a la tarda disputarà dos partits més: contra Canàries a les 17:15 hores, i contra Ceuta a les 18:45 hores.