Bona nota de Catalunya contra el Sabadell, amb hattrick inclòs
Seleccions | 11/02/2020
La Selecció Catalana sub 14 masculina ha derrotat al Sabadell per 3 a 0 al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell, gràcies a un hattrick d’Hugo Burgos.
3 - 0
CE SABADELL
Erik Cava, Marc Aznar, Bruno Martínez, Gerard Soler, Izan Herranz, Landry Cephas, Joel Gascó, Adrián Simon, Salim Dansokho, Aaron Velilles i Hugo Burgos. També han jugat: Gerard Curtó, Víctor Pitarque, Aimar García, Leonard Saca, Kim Minsu, Lamine Yamal i Hugo Alba.
CE SABADELL
Jurgen Roman, Eloi Martínez, Gerard Garriga, Bruno Lizcano, José Antonio Fontanet, Csondor Csaba, Marc Feliubadaló, Bru March, Arnau Colacios, Xavier Állvarez i Roger Pastor. També han jugat: Jordi Navarro, Nicolás Exposito, Marc Vico, Denis Ciudad, Jordi Simón, Alejandro Carrasco, Erik Pucilovski, Enric Gelabert i Ilias Houyah.
Hugo Burgos (1-0, 15’), Hugo Burgos (2-0,23’), Hugo Burgos (3-0, 46’)

Carlos Roig Palau (àrbitre principal), Erik Camacho Mancilla i Roger Closas Perelló (àrbitres assistents)

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha aconseguit un meritori triomf per 3 a 0 contra el Sabadell en el seu camí cap a la segona fase del Campionat d'Espanya, que es disputarà a principis del mes de març. Un "hattrick" d'Hugo Burgos ha pogut contra un Sabadell que ha tingut poques vegades l'oportunitat de trepitjar l'àrea de Catalunya.

Catalunya ha dominat amb contundència els primers 35 minuts del partit. Dos gols d'Hugo Burgos al minut 15 i al 23 han estat pocs si tenim en compte les ocasions de gol que ha tingut la sub 14 catalana. Bon control de la pilota, domini al centre del camp, amb una més que notable visió del joc. El Sabadell desbordat a penes ha tingut oportunitats. La més destacada un llançament de falta d'Alejandro Carrasco que ha refusat el porter de la Catalana, Gerard Curtó.

La segona part no ha canviat de guió: domini de la Catalana, control del partit, i contraatacs tímids dels arlequinats. De nou Hugo Burgos rematava a gol al minut 46. Aconseguia un "hattrick". Però el més important és que la selecció d'Alex Pintó ha estat a l'altura amb un joc seriós que promet de cara al futur competitiu que s'aproxima.