Bona participació en la primera festa del futbol sala femení a Girona
FS Notícies | 27/05/2019
Una vintena de jugadores de futbol sala van participar, aquest passat diumenge, en la primera jornada de promoció del futbol sala femení a la delegació de Girona.
Bona participació en la primera festa del futbol sala femení a Girona

Torna la festa del futbol sala femení. El Pavelló Municipal "El Molí" de Lloret de Mar (Girona) va acollir ahir diumenge la primera jornada de promoció del futbol sala femení de la delegació gironina, després que la de Lleida estrenés aquesta nova iniciativa a Seròs el mes d'abril passat. La Lliga Catalana de Futbol Sala ha organitzat aquesta nova edició amb l’objectiu de continuar fent créixer el futbol sala femení arreu de Catalunya i per seguir eixamplant una aposta que seguirà tenint protagonisme per tot el territori en un futur proper.

La diada es va dividir en quatre parts en què les sessions de tecnificació van tenir un paper molt rellevant. En el primer bloc de la jornada, les jugadores es van posar sota els focus del pavelló lloretenc per realitzar una instrucció repleta de continguts tècnics i tàctics que va ajudar les participants a millorar les seves habilitats amb la pilota als peus. Després de trencar el gel amb la primera part de l'esdeveniment, les porteres van agafar el relleu per signar el segon bloc de la matinal, un entrenament de caràcter molt tècnic amb la idea principal d'ajudar a progressar les joves jugadores sota els pals i amb la pilota als peus.

Abans de posar el punt final a la jornada de promoció, el Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de l'LCFS, que estava duent a terme simultàniament la seva 10a Jornada de Tecnificació del curs, va voler agafar el testimoni de la sessió desenvolupada anteriorment amb les porteres per transmetre a totes les jugadores la importància de la figura de l’àrbitra en el futbol sala, un clínic de manual que, fins i tot, es va posar en pràctica sobre el mateix parquet lloretenc. En aquest escenari ple de gom a gom, les joves participants en la jornada de promoció van poder exercir de col·legiades amb el suport de diverses membres del CTAFS que estaven participant, alhora, en la Jornada de Tecnificació. Ho van poder fer mentre es disputaven dos partits que van servir per abaixar el teló de la gran celebració del futbol sala femení.

Per si tota la sèrie d'entrenaments i de diversió no haguessin sigut suficients, els membres de l'organització van voler acabar un gran matí posant la cirereta del pastís amb l'entrega d'un reguitzell d'obsequis per a totes les participants, una traca final de regals que incloïa material de futbol sala de la campanya #Orgullosa, una iniciativa de la Federació Catalana de Futbol, a més d'altres presents, tots ells gentilesa de l'LCFS

La cita va comptar amb la presència del cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, el president del CFS Lloret Esportiu 2012 (club col·laborador), Conrado González, a més dels entrenadors de l'entitat, els seleccionadors comarcals, Roberto Rodríguez i David Gómez, i un gran nombre d'àrbitres del CTAFS.

La jornada de promoció del futbol sala femení no va ser l'únic gran esdeveniment que va acollir Lloret de Mar aquest diumenge. El CTAFS, a més de participar en la festa del futbol sala femení, també va aprofitar l'avinentesa per celebrar al municipi de la Selva una nova Jornada de Tecnificació, la 10a del curs, una formació de manual impartida pel cap del Comitè, Marcelino Blázquez, en què les 10 àrbitres assistents van poder posar en pràctica tots els seus coneixements en un partit entre l'equip Sènior del Lloret Esportiu 2012 CFS i un conjunt format amb diferents representants del CTAFS.

D'aquesta manera, les col·legiades es van poder posar a prova en una jornada molt profitosa en què es van avaluar les seves decisions en diverses situacions compromeses de partit, uns escenaris voluntàriament provocats que van ajudar a corroborar el bon nivell de l'arbitratge català per tot el territori.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.