Sensacions positives de la sub 12 femenina en l’amistós davant el Barça
Notícies Generals | 05/04/2017
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha mostrat una gran imatge davant les blaugranes malgrat la derrota per 1 a 4.

CATALUNYA, 1: Isabel Asensio, Ariadna Ranera, Meritxell Martín, Maria Requena, Carla Casellas, Noah Bezis, Ylenia Estrella i Andrea Cano. També han jugat: Eva Sancho, Maria Calderón, Mireia Bellido, Magali Capdevila i Judit Pujols.

FCB BARCELONA, 4: Laura Coronado, Berta Gras, Laia Trancoso, Ari Minyereza, Natalia Muñoz, Claudia Gómez i Laura Mos. També han jugat: Meritxell Font, Esther Laborde, Naiara Tarifa, Laura Mas, Alicia Infante i Cara Rodríguez.

Gols: Carla Casella (1-0, 9’), Laura Mas (1-1, 18’), Laura Mas (1-2, 28’), Berta Gras (1-3, 49’) i Esther Laborde (1-4, 50’).

Àrbitre: Marc Chocero Salvador.

La Selecció Catalana sub 12 femenina ha disputat un partit amistós contra el FC Barcelona, a Sabadell, per preparar el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Madrid del 20 al 23 d’abril. Les jugadores de Vidal Paloma han estat les dominadores dels primers compassos del partit amb combinacions ràpides i un joc associatiu que ha posat en dificultats a les blaugrana. El premi a la insistència catalana ha arribat al minut 10. La Selecció ha pressionat a dalt, ha recuperat la pilota molt a prop de la porteria blaugrana i Laura Casellas ha inaugurat el marcador.

L’equip blaugrana, format per jugadores dos anys més grans que les de la Selecció, ha posat una marxa més i ha començat a arribar amb perill a l’àrea contrària. Al minut 18, un potent xut de Laura Mas des de fora de l’àrea, lluny de l’abast d’Isabel Asensio, ha servit al Barça per empatar el matx. Quan quedava poc per al final del segon quart, novament Laura Mas ha marcat l’1-2 en finalitzar un ràpid contraatac que ha sorprès Catalunya.

Al tercer període, l’equip de Vidal Paloma ha tornat a dominar l’encontre amb llargues possessions en camp rival, tot i que no ha disposat de clares ocasions de gol. Per contra, les blaugrana s’han mostrat més efectives en els últims metres. Laura Lobo ha realitzat una gran jugada personal per la banda, la seva centrada ha quedat morta dins l’àrea i Berta Gras ha anotat el tercer pel seu equip. A falta de 10 minuts per al final, Esther Laborde ha sentenciat el duel amb un xut llunyà per l’escaire (1-4).

Després del partit, el seleccionador català sub 12 femení, Vidal Paloma, s’ha mostrat satisfet amb el nivell exhibit per les seves futbolistes. “Hem estat superiors al rival en algunes fases del partit. El Barça té a moltes de les millors jugadores de Catalunya a les seves files. Hem estat capaces d’interpretar el seu joc i de neutralitzar-lo durant alguns trams. Hem disputat un partit molt complet. Sortim reforçades d’aquest amistós”, reconeix el seleccionador.

La Selecció sub 12 femenina disputarà dos amistosos més per acabar d’ultimar detalls de cara al Campionat d’Espanya. El primer serà la setmana vinent contra un rival encara per determinar. El segon serà el dimarts 18 d’abril contra l’Aleví masculí ‘A’ de Primera Divisió del Sabadell. “Malgrat que som conscients que serà complicat, el nostre objectiu és anar a Madrid a guanyar. Tenim un bloc competitiu amb una il·lusió enorme, però per ser campiones hem d’estar perfectes, aprofitar les nostres ocasions i no cometre errades”, reconeix Paloma.