Bones sensacions de la sub 15 tot i la derrota contra el Món Femení Terrassa
Futbol Femení | 14/01/2020
La Selecció Catalana sub 15 femenina ofereix un gran nivell de joc malgrat caure per 0 a 1 davant un rocós rival que ha marcat al primer minut.
0 - 1
MON FEMENI TERRASSA, C.F.
Meritxell Fuster, Judit Pujols, Adriana Ranera, Maria Llorella, Noah Bezis, Magalí Capdevila, Aina Rueda, Nora Fernández, Nina Pou, Laia Martret i Lucía Loras. També han jugat: Ainhoa Gómez, Marta Fernández, Emma Gálvez, Abril Rodrigo i Dana Yazbeck.
Alba Vilades, Antonela Romoleroux, Laia Boter, Lívia Martínez, Ariadna Losada, Lucía Cuadra, Maria Isabel Ramírez, Paula Gallardo, Sara Estrada, Aina Amat i Maria Vilarrasa. També han jugat: Clàudia Bruch, Alexandra García, Yaiza Vela, Carla Carmona i Laia Amat.

Maria Isabel Rodríguez (0-1, 1’).
Adrià Vicente Delmar (àrbitre principal); Roger Closas Perelló i Ramon Ruiz Domènech (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 15 femenina ha caigut per un ajustat 0 a 1 davant el Món Femení Terrassa en un nou encontre amistós disputat a Sabadell. El combinat que dirigeix Eduard Castillo ha plantat cara a un poderós rival i ha gaudit d’ocasions per, com a mínim, empatar el duel. Malgrat la derrota, la Catalana ha generat un joc vistós, desprenent bones sensacions de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos de Catalunya. Només havia passat un minut quan el Món Femení Terrassa s’ha avançat en el marcador en una jugada d’estratègia. Servei de córner executat per Paula Gallardo que Maria Isabel Rodríguez, de cap, ha enviat al fons de la xarxa amb un remat creuat. Gallega d’aigua freda. La Selecció s’ha sobreposat ràpidament al cop i ha disposat d’ocasions per empatar abans del descans. La més clara ha estat un penal que Laia Martret ha xutat per sobre el travesser.

A la represa, la sub 15 ha continuat portant el pes de l’encontre, fent circular ràpid la pilota al mig del camp i arribant a l’àrea rival amb moltes jugadores. Fruit d’una bona jugada col·lectiva, Lucía Loras ha tingut l’1-1 a les seves botes, però el seu tir ha sortit lleugerament desviat. Poc després, ha estat Nina Pou la que ha posat a prova els reflexos de la portera rival, que ha salvat l’empat en una gran intervenció. El Món Femení Terrassa ha tingut dificultats per arribar amb perill a la porteria catalana. Malgrat disposar de més oportunitats de gol, el marcador ja no s’ha mogut i Catalunya ha perdut per la mínima un duel disputat.