Bones sensacions de la sub 16 femenina abans de l’inici del Campionat d’Espanya
Notícies Generals | 03/05/2017
La Selecció Catalana sub 16 femenina planta cara al CE Seagull malgrat la derrota per 1 a 3 abans de viatjar al País Basc per disputar la Fase Final del Campionat d’Espanya.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 1: Montserrat Quesada, Jana Fernández, Judit Viñas, Laia Parera, Paula Gutiérrez, Victòria Adriananova, Marta Llopis, Irene Corral, Ainhoa Marín, Aída Esteba i Sonia Del Mas. També han jugat: Alba Fernàndez, Maria González, Ana Hernández, Sara Extremera i Emma Martín.

CE SEAGULL, 3: Alba Maestre, Clara Cos, Queralt Gómez, Beatriz Tudela, Maria del Mar Torras, Alba Guerrero, Alba Gordo, Irina Uribe, Carolina Miranda, Sara Navarro i Mireia Nagel. També han jugat: Noelia Maese, Xenia Royo, Ariadna Forment, Anna Pascual i Laura Rey

Gols: Alba Guerrero (0-1, 11’), Irina Uribe (0-2, 18’), Ainhoa Marín (2-1, 26’), Laura Rey (1-3, 31’).

Àrbitres: Carla Borràs Polo (àrbitre), Mari Carmen Catalan Chiroque (àrbitre assistent) i Carla Serna Parreño (àrbitre assistent).

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha caigut derrotada per 1 a 3 davant el Seagull en un amistós per preparar la Fase Final del Campionat d’Espanya que se celebrarà al País Basc del 9 a l’11 de juny. El combinat que dirigeix Natàlia Arroyo ha dominat durant algunes fases del partit a un poderós rival que està lluitant per accedir al play-off d’ascens a Primera Divisió Nacional Femenina. Les bones sensacions que ha transmès l’equip reforcen la moral d’un grup que aspira a revalidar el títol de campiones d’Espanya.

Catalunya ha plantejat un partit amb control de la pilota per contrarestar la superioritat física d’un dels conjunts més potents del territori català. Les catalanes han gaudit de la possessió de l’esfèric i han generat ocasions de perill per avançar-se en el marcador. Tanmateix, ha estat el Seagull qui ha marcat el primer gol del duel. Al minut 11, Alba Guerrero ha aprofitat una errada defensiva catalana per batre a Montserrat Quesada. Set minuts després, el Seagull ha eixamplat diferències en una acció d’estratègia gràcies a una diana d’Irina Uribe.

Catalunya s’ha refet del cop i ha aconseguit reduir distàncies amb un gol d’Ainhoa Marín en una ràpida transició al minut 26. Quan millor estava jugant la sub 16 ha arribat el tercer gol visitant. En un servei de córner, Laura Tey ha encarrilat el xoc a falta de deu minuts per al descans. Malgrat això, Catalunya ha gaudit d’oportunitats per marcar 3-2, però ha fallat en la finalització. En la segona part, les catalanes han dominat el Seagull amb un joc ràpid i associatiu, tot i que no han trobat el camí del gol.

Després de l’encontre, la seleccionadora catalana sub 16 femenina, Natàlia Arroyo, ha valorat positivament el rendiment de les seves jugadores: “Hem dominat a un rival més fort i experimentat que nosaltres durant gran part del partit. No hem pogut comptar amb les nostres dues màximes golejadores i això ho hem notat en algunes accions puntuals de joc. No obstant això, estem en el camí correcte i arribem en un gran moment de forma al Campionat d’Espanya”.