Catalunya Benjamí posa rumb a Múrcia amb una nova bona actuació
FS Notícies | 23/04/2019
Els jugadors de Jordi Barrero han tancat el seu període de preparació pel Campionat d'Espanya amb una desfeta contra el CFS Molins 99 per 4 a 2 que ha servit a la Selecció per acabar de millorar les seves prestacions abans de viatjar cap a San Javier.
CFS Molins 99
4 - 2
Catalunya
Guillem Beumala, Marc Jiménez, Àlex Alonso, Álvaro García, Bru Roig, Guifré Contijoch, Guillem Mir, Marc Badia, Marc Pérez, Mikel Andueza i Jan Beumala.
Catalunya
Asier Pecero, Pau Moya, Luca Gamini, Nacho Melero, Gerard Cano, Gerard Blum, Roger Garcia, Lucas Fernández, Alex Torrecullas, Oriol Morros, Arnau Lavilla i Oriol Anguita.
1-0 Mikel Andueza (4'); 2-1 Marc Badia (9'); 3-1 Jan Beumala (13') i 4-2 Jan Beumala (25').

1-1 Arnau Lavilla (7') i 2-2 Lucas Fernández (20').
Mikel Andueza (30').

Àlex Torrecillas (10') i Arnau Lavilla (19').
Biel Balsera (àrbitre principal) i Enrique Rascón (àrbitre assistent).

Classe magistral abans de començar l'aventura. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha saldat amb derrota 4 a 2 davant de l'equip Aleví del CFS Molins 99 (Primera Divisió) el seu últim compromís amistós abans de viatjar demà cap a Múrcia per disputar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, un torneig que donarà el seu tret de sortida el dijous 25 a la localitat murciana de San Javier i que posarà el seu colofó quatre dies més tard, el diumenge 28, amb la proclamació d'un campió.

Els molinencs han començat portant la iniciativa del partit, i també del marcador, gràcies a un gol matiner de Mikel Andueza al minut 4, una diana després d'una jugada de transició que ha agafat a contrapeu tota la defensa catalana i que ha servit per inaugurar el lluminós del Pavelló Municipal La Sínia de Molins de Rei (1-0)

Tot i l'esgarrapada inicial, la Selecció, valenta i ambiciosa, s'ha anat fent amb el timó del partit a mesura que passaven els minuts, fent gala d'un control i una pausa que ha permès als de Jordi Barrero gaudir de les seves primeres oportunitats del partit. En una de les internades ofensives dels quadribarrats, avui lluint samarreta de color groc, Catalunya ha tornat a posar les taules en el marcador mitjançant una jugada d'estratègia sortida de la pissarra de Barrero. Arnau Lavilla, amb una rematada creuada deliciosa a la sortida d'un córner servit per Gerard Blum, ha fet pujar l'1 a 1 i ha donat una alenada d'aire fresc a una Selecció que no s'ha deixat intimidar amb la primera diana molinenca.

Tot i l'embranzida catalana, un servei llarg de porteria del porter local, Guillem Beumala al minut 10 de la primera meitat, ha tornat a agafar per sorpresa el sistema defensiu d'una Catalunya que no ha pogut evitar el 2 a 1, una diana, obra de Marc Badia, després d'aprofitar l'assistència magistral de Beumala per superar Gerard Cano i marcar el 2 a 1 amb una pilota picada sensacional. Els jugadors de Josep Rodríguez, amb la dinàmica guanyadora al seu costat, han continuat prement l'accelerador i han tornat a trobar recompensa abans del descans. En aquesta ocasió, ha estat Jan Beumala qui, amb una rematada imparable des de la banda esquerra al minut 13, ha pogut tornar a perforar la porteria catalana per enviar el matx al descans amb un 3 a 1 pels seus.

Els quadribarrats sabien que si volien aspirar a millorar les sensacions de la primera meitat, havien de fer un pas endavant. Dit i fet. La Selecció ha sortit amb una marxa més que el CFS Molins 99 a la segona meitat, monopolitzant la possessió de la pilota i jugant amb intel·ligència amb l'objectiu de buscar forats a la defensa dissenyada per Rodríguez. El pivot català, Lucas Fernández, ha aprofitat la bona sortida de la Selecció per retallar diferències al minut 5 de la represa. Ho ha fet amb una jugada marca de la casa que el 7 Benjamí ha definit amb una gran vaselina per posar el 3 a 2 a l'electrònic i fer aixecar tota la parròquia catalana dels seus seients.

Els molinencs han anat recuperant constants vitals durant el transcurs del segon assalt. La superioritat catalana ha anat minvant i els jugadors de Josep Rodríguez han tornat a gaudir d'ocasions a la zona d'influència quadribarrada. Els locals, amb arribades esmolades que feien trontollar els esquemes dels de Barrero, han aconseguit esvair els fantasmes amb un gol definitiu de Jan Beumala (minut 25) que ha segellat el triomf molinenc (4-2) i que ha posat el punt final a la gran preparació de la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala durant més de cinc mesos.

Els catalans viatjaran demà cap a San Javier (Múrcia) i debutaran dijous 25 al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els de Barrero entraran en joc a les 17.00 hores contra el combinat que surti perdedor del primer partit del grup D entre Castella-la Manxa i Astúries