Catalunya, brillant campiona d’Espanya
FS Notícies | 27/04/2018
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala s’imposa a l’Aragó per 1 a 8 en una nova exhibició col·lectiva i s’emporta una merescuda Copa sent immensament superior als rivals durant tot el Campionat.

ARAGÓ
1 - 8
ARAGÓ
David Marín, Eduardo Rodrigo, Álvaro Oriol, Juan Mira, Lagi Jawara, Álvaro Sancho, Diego López, Izán Garzón, Jorge Rodríguez, Miguel Lahoz, Dani Olmos i Kevin Aleksev.
Gerard Álvarez, Max Serraviñals, Alage Sanha, Naïm Ràfols, Pol Barranquero, Roc Molins, José Martínez, Raúl Rosco, Jordi Sánchez, Izan Vargas, Miquel González i Pol Cuní.
Izán Garzón (1-5, 23’).

Miquel González (0-1, 2’); Jordi Sánchez (0-2, 3’); Alage Sanha (0-3, 12’); Jordi Sánchez (0-4, 13’); Jordi Sánchez (0-5, 16’); Jordi Sánchez (1-6, 24’); Roc Molins (1-7, 26’); Miquel González (1-8, 30’).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

La Selecció Catalana Aleví de futbol sala s’ha proclamat campiona d’Espanya després de doblegar l’Aragó per un contundent 1 a 8. Els de Gerard Pusó han mostrat de nou la seva millor versió per superar un rival que, malgrat intentar-ho, no ha pogut contrarestar el potencial català. Així doncs, la Selecció tanca un Campionat de manera impecable amb un balanç de 44 gols a favor i només 3 en contra en 5 partits disputats.

Federació Càntabra de Futbol

De la mateixa manera que en els duels anteriors, Catalunya ha començat de la millor manera possible. Quan només s’havien disputat dos minuts, Miquel González ha marcat el primer gol en finalitzar un ràpid contraatac regatejant-se el porter. Només un minut més tard, Jordi Sánchez ha ampliat diferències amb un tir espectacular després d'un servei de banda que ha tocat en el travesser i ha acabat al fons de la xarxa.

A partir d’aquest moment, l’Aragó ha intentat estirar línies amb l’objectiu de crear més perill, però Catalunya s’ha mostrat inexpugnable a nivell defensiu. Al minut 12, Alage Sanha ha anotat el 0 a 3 materialitzant una esplèndida passada de la mort de Jordi Sánchez. La quarta diana catalana ha arribat un minut més tard, quan Jordi Sánchez de taló, en un gest tècnic espectacular, ha batut el porter aragonès gràcies a una extraordinària assistència de Miquel González.

Els primers instants de la segona meitat han estat marcats per una tímida reacció d’Aragó, que ha buscat sense èxit marcar aviat per tornar a tenir opcions de capgirar el marcador. No obstant això, ha estat Catalunya, letal en la definició, qui ha eixamplat distàncies gràcies a un poderós xut llunyà de Jordi Sánchez que ha entrat per l’escaire, impossible d’aturar per al porter aragonès. Al minut 23, el conjunt local ha aconseguit perforar la xarxa catalana mitjançant un xut sec d’Izán Garzón.

La Catalana ha continuat desplegant el seu joc habitual, amb constants combinacions entre tots els jugadors. Així ha estat com Jordi Sánchez ha marcat un pòquer de gols amb una rematada de cap en aprofitar una mil·limètrica passada d’Izan Vargas. Tot seguit, Roc Molins, molt atent a l’interior de l’àrea, ha controlat una pilota morta i ha anotat el setè a plaer. I, en l’última jugada del xoc, Miquel González s’ha inventat una volea estratosfèrica des del seu propi camp que ha suposat el definitiu 1 a 8. Així doncs, Catalunya s’ha proclamat brillantment Campiona d’Espanya amb una manifesta superioritat sobre tots els seus adversaris. A més, els de Gerard Pusó també han conquerit el trofeu al Joc Net.

Al partit ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.