La selecció catalana amateur ha fet història. Els catalans jugaran la fase europea de la Copa de les Regions UEFA després d?imposar-se per 2 a 1 a Astúries a la fase estatal.

Alineacions:

Astúries: David, Sacamoto (Matías, 64'), Adolfo, Ivan, Alberto, Israel (Martínez, 57'), Jaime, Juan (Alejandro, 84'), Borja, Ignacio, Francisco Javier.

Catalunya: Toni, Sierra, David López (Puchi, 65'), Cano, Valentín, Cárdenas, Ivan, Charly, Rovira (Enric, 58'), Granell (Heredia, 80'), Carlitos.

Gols: 0-1 (David López, 5'), 1-1 (Francisco Javier, 70'), 1-2 (Carlitos, 83')

Targetes:

Astúries: Borja (77') i Israel (86')

Catalunya: David López (23'), Òscar Sierra (44'), Charly (75'), Ivan Álvarez (78') i Enric (79')

Crònica:

Des del primer minut de partit, la selecció catalana ha imposat el seu ritme i ha sortit a pressionar a dalt. De fet, Astúries ha tingut problemes durant l'encontre per trobar espais i generar oportunitats d'arribada a la porteria catalana. Al minut 5 de partit arribava el 1r gol català, fruit d'un llançament de falta magistral de David López. Catalunya dominava i controlava el partit.

A l'inici de la segona part, com a conseqüència de la pressió generada, els homes de Toni Almendros mostraven un lleuger desgast físic. A tot això, cal sumar-hi el factor terreny de joc, de gespa natural i molt gran, que implicava un esforç físic encara més gran per uns jugadors acostumats a jugar sobre gespa artificial. El gol asturià no ha arribat fins al minut 70 i ha estat fruit d'una jugada mig aïllada.

Catalunya en aquest moment ha fet un canvi en el sistema tàctic i a començat a jugar amb dues línies de quatre. El resultat final ha arribat quan la selecció ha marcat el 2n gol, de penal, obra de Carlitos.

Amb aquest resultat, Catalunya s'ha classificat per la fase europea de la Copa de les Regions UEFA. En breu informarem de quan es disputa la fase europea i de les seleccions que hi participaran

SEMIFINAL ESTATAL

CATALUNYA 3 - CASTELLA I LLEÓ 2

Catalunya: Toni (92' Diego), Òscar, Valentín, Cárdenas, Ivan, Ferran (42' Enric), Heredia (60' Alex), Charly, Amantini, David i Carlitos.

Castella Lleó: Ivanildo, Crisian, Bastida, Gonzalo, Manuel (62' Guillermo), Ivan, Gustavo, Nené, Pablo (71' David), Rubén Peña (77' Juan), Rubén Martínez.

Gols: 0-1 (10' Gonzalo)/ 0-2 (33' Pablo)/ 1-2 (44'Òscar)/ 2-2 (67' Iván PP)/ 3-2 (93' Gustavo PP)

Targetes:

Catalunya: Grogues: 80' Cárdenas, 82' David, 89' Ivan.

Castella Lleó: Grogues: 46' Iván, 68' Iván. Vermelles: 68' Iván.

Crònica:

La selecció catalana amateur s'ha imposat per 3-2 davant de la Selecció de Castella Lleó a les semifinals de la Copa de les Regions UEFA.

El partit ha estat intens malgrat  la superioritat que ha demostrat la Selecció Catalana. Al minut 33 els de Castella Lleó ja havien marcat el 2-0 en les dues úniques ocasions de gol que han tingut. Catalunya, però, ha seguit jugant i a un minut de la mitja part, Òscar ha marcat el 1-2.

A la segona part Catalunya ha demostrat la seva superioritat tècnica i ha creat moltes ocasions de gol i de perill. L'empat ha arribat al minut 67' amb un gol en pròpia porta dels de Castella quan han intentat aturar la jugada de gol que els catalans havien fet. El gol de la victòria també l'han marcat en pròpia porta en les mateixes condicions. El 3-2 s'ha marcat en el temps de descompte i ha permès a la Selecció de Catalunya classificar-se per jugar la final de diumenge. El rival Astúries, el vencedor de la semifinal contra Múrcia.