Catalunya cau eliminada als quarts de final davant València
Notícies Generals | 29/04/2017
La Selecció Catalana completa un gran partit però no aconsegueix batre una València que accedeix a semifinals en aprofitar la seva única ocasió clara de gol.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 0: Carlos Boga, Sergi Domínguez, Marc Bombardo, Miguel Carvalho, Kareem Tunde, Javier Romano, Bruno Alberto Calcagno i Amadou Balde. També han jugat: Arnau Meca, Llorenç Ferrés, Iker Bravo, Pol Fortuny i Sergio Rivares.

VALENCIA, 1: Vincente Abril, Juan Carlos Sabater, José María Andrés, Iván Vilar, Alejandro Bueso, Juan Enrique Herrero, Edgar Alcañiz i Pau Navarro. També han jugat: Izan Gregori, Aaron Martín, Pablo Navarro, José Andújar, Alejandro Silva i Hugo de Mateo.

Gols: Hugo de Mateo (0-1, 24').

Àrbitres: Javier Crespo Diaz (àrbitre), Josep Ollé Lladó (àrbitre assistent).

Catalunya ha perdut per la mínima davant València i ha caigut eliminada als quarts de final del Campionat d’Espanya sub 12 masculí. Malgrat completar un gran partit, la Selecció no ha trobat el camí del gol i s’ha trobat amb un inspirat porter valència que ha mantingut viu al seu equip gràcies a les seves aturades.

La Selecció Catalana ha saltat a la gespa amb l’objectiu d’imposar el seu joc des de l’inici. Jugant amb calma i sense precipitar-se, l’equip de Xavier Ferragut s’ha anat fent amb la possessió de la pilota a mesura que avançaven els minuts. El combinat valencià, ordenat tàcticament i sense arriscar en la zona de creació, ha resistit els primers atacs catalans. Al minut 6, el porter valencià Vincente Abril s’hi ha empleat a fons per desviar a córner una rematada de cap de Miguel Carvalho. Poc després, novament Carvalho ha acaronat l’1-0, però una extraordinària aturada d’Abril l’ha evitat.  La Selecció ha continuat collant els valencians madurant les jugades. No obstant això, ha marxat al descans sense poder inaugurar l’electrònic.

El guió del partit no ha canviat a la represa. La Catalana, amb les idees clares amb el cuir als peus, ha assetjat la porteria d’una València que ha tingut problemes per arribar amb perill a la porteria defensada per Arnau Meca. Quan millor estava jugant Catalunya, el combinat valencià s’ha avançat en el marcador amb un xut llunyà d’Hugo de Mateo ajustat al pal dret. Malgrat el cop, la sub 12 no s’ha arronsat i ha continuat atacant la porteria valenciana. A falta de quatre minuts per al final, Kareem Tunde ha provat sort amb un tir des de lluny que ha marxat desviat per poc. Tot i intentar-ho fins al final, Catalunya no ha aconseguit tombar el mur valencià.