Catalunya cau eliminada en semifinals contra la Regió de Múrcia
F. Platja | 28/07/2018
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja s’acomiada del Campionat d’Espanya després de perdre davant el combinat murcià per 1 a 2.

1 - 2
REGIÓ DE MÚRCIA
Cristian Rodríguez, Sergio Jurado, Marc Borràs, Riudan El Bassri, Soleiman Batis, Pol Flor-Laguna, Moussa Chaatouf, Alejandro Mayral, Eloi Pérez, Daniel Pastor, Marc Vall i Marc López.
Juan Francisco Barrera, Ricardo Muñoz, José Antonio Oliver, Andrés Picón, Daniel García, Pablo Oliva, Miguel Ángel Martínez, Adrián Silva, Jaime Escobar, Manuel Merlos, Jorge Galindo i Elías Guillén.
Daniel Pastor (1-1, 12’).

Miguel Ángel Martínez (1-0, 3’); José Antonio Oliver (1-2, 22’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja ha caigut eliminada del Campionat d’Espanya després de perdre contra la Regió de Múrcia per 1 a 2 a la semifinal. Els de Diego Blanco han completat un bon partit i han gaudit d’ocasions per almenys empatar el duel, però no han estat encertats en la definició. Així doncs, Catalunya tanca la seva participació en el Campionat d’Espanya amb un balanç de dues victòries i una derrota.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos de la Selecció. Quan només s’havien disputat tres minuts, Miguel Ángel Martínez ha inaugurat el marcador lliure de marca al segon pal després d’aprofitar la passada de la mort d’Adrián Silva. Dos minuts més tard, Riudan El Bassri ha acaronat l’empat amb una espectacular xilena que ha blocat en dos temps Juan Francisco Barrera. Posteriorment, ha estat Marc Borràs qui ha tingut l’1-1 però el seu tir ha sortit lleugerament desviat. Quan quedaven pocs segons per al final del quart, el català Daniel Pastor ha aconseguit perforar la xarxa visitant amb un poderós llançament de falta.

El segon període ha arrencat amb una sensacional xilena de Riudan El Bassri que s’ha estavellat al travesser. La Selecció ha creat força perill amb transicions ràpides i amb jugades àrees, mentre que la Regió de Múrcia ha provat de sorprendre buscant la corpulència del seu pivot. Fruit d’una bona col·lectiva, Moussa Chaatouf ha xutat fora per centímetres i, posteriorment, Soleiman Batis no ha estat precís en la definició quan semblava que la jugada finalitzaria en gol. Per contra, la Regió de Múrcia s’ha tornat a avançar en el marcador al minut 22, quan José Antonio Oliver ha batut Cristian Rodríguez amb un tir ras.

En el darrer període, Catalunya ha buscat amb insistència el gol de l’empat per forçar com a mínim la pròrroga. Soleiman Batis i Riudan El Bassri han tingut les oportunitats més clares, però no han pogut desfer la igualada. El conjunt murcià s’ha mostrat molt sòlid en defensa i, d’aquesta manera, s’ha fet amb un treballat triomf que li dona el bitllet per disputar la final. Així doncs, els de Diego Blanco s’acomiaden de la competició plantant cara fins al final.