Catalunya cedeix davant la favorita
Notícies Generals | 15/07/2016
La Selecció Catalana Sènior ha perdut per 2 gols a 6 davant Andalusia, la favorita del campionat. Els catalans, però, no li han posat les coses gens fàcils.

Andalusia és la Selecció favorita del Campionat d’Espanya de futbol platja masculí, ja que porta cinc anys seguits aixecant la copa de campions i compta amb diversos internacionals a les seves files. Conscient d’això, Catalunya ha sortit a aguantar l’empat a zero, però en la primera jugada del partit ja se li ha posat el marcador en contra en un petit moment de desconcentració (0-1).

La primera part ha estat totalment controlada per Andalusia, que ha mantingut la possessió de la pilota per impedir que els catalans sortissin a la contra. El segon gol andalús ha estat de xilena quan el davanter ha rebut sol dins l’àrea.

Només començar la segona part, una jugada d’estratègia ha estat a punt de ser materialitzada per Víctor Morillas, però la pilota se li ha quedat enrere i el porter l’ha acabat atrapant. Andalusia ha vist que Catalunya li podia retallar distàncies i, per això, ha aguantat la possessió i s’ha dedicat a tocar i tocar fins trobar l’espai necessari per marcar el 0-3 en una jugada de triangulació. La Catalana s’ha tancat al darrere, però tot i així, una pèrdua a la línia defensiva ha deixat el porter Eliott Mounoud sol en un dos contra un i no ha pogut evitar el 0-4.

La Selecció Catalana ha enviat la pilota al travesser i a la creueta, i també ha comptat amb alguna altra ocasió clara per capgirar el marcador. A la meitat de la segona part, Catalunya ha pujat les línies per buscar amb més encert el gol. I ha estat al tercer període quan ha vist porteria. Víctor Morillas ha fet pujat l’1-4 des d’una falta directe gairebé a la frontal de l’àrea. Pocs minuts després, Andalusia ha marcat el cinquè.

L’1-6 ha estat de xilena, però Catalunya no ha abaixat els braços i Alejandro Morillas ha marcat el segon gol català al rebre una bona centrada al segon pal. La seva rematada ha entrat entre el pal i la cama del porter (2-6). Tot i que els andalusos encara han tingut un pal en l’últim segon, la Catalana afrontarà amb la moral alta el partit de la tarda davant Extremadura (20.00 hores).