Catalunya cedeix un empat en la recta final davant el Mon Femení Terrassa
Futbol Femení | 03/12/2019
La Selecció Catalana sub 15 femenina empata 2 a 2 contra un poderós rival que no ha donat el seu braç a tòrcer.
2 - 2
MON FEMENI TERRASSA, C.F.
Neus Barron, Maria Requena, Ariadna Domènech, Adriana Ranera, Judith Pujols, Noah Bezis, Magalí Capdevila, Aina Rueda, Nora Fernández, Nina Pou i Laia Martet. També han jugat: Meritxell Fuster, Emma Gálvez, Renata Cavilli, Dana Yazbeck i Maria Llorella Barrera.
Sílvia Piñol, Mònica Martínez, Judit Viñas, Clàudia Granja, Shara Codina, Lídia Rodríguez, Julia Rebollo, Sara García, María Barrero, Carla Ventura i Antenola Romoleroux. També han jugat: Carla Panisello, Clara Sanz, Georgina Vila i Alba Ortiz.
Nora Fernández (1-1, 6’); Laia Martet (2-1, 9’).

Carla Ventura (0-1, 4’); Georgina Vila (2-2, 76’).
Noah Bezis (49’).

Desiree Zambrano Tirado (àrbitre principal); Martina Tomás García i Judit Guardiola Pascasio (àrbitres assistents).

Tres empats en tres partits disputats. Després d’empatar sense gols contra l’Europa i el Fontsanta-Fatjó, la Selecció Catalana sub 15 femenina ha empatat 2 a 2 contra el Món Femení Terrassa en un encontre emocionant i disputat. El combinat d’Eduard Castillo ha completat un encontre molt seriós davant d’un conjunt que no ha llençat la tovallola en cap moment.El duel ha començat de la pitjor manera possible per als interessos de la Catalana. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Carla Ventura ha avançat el Món Femení Terrassa amb una vaselina finalitzant un ràpid contraatac. Tot i el cop, la resposta de la Selecció ha estat immediata, amb una diana de Nora Fernández dos minuts més tard. Amb les taules de nou en el marcador, Catalunya ha continuat atacant fins que, tres minuts després, Laia Martret ha capgirat el marcador aprofitant una genial assistència d’una incisiva Nora Fernández.

A la represa, el Món Femení Terrassa ha posat una marxa més amb l’objectiu de dominar la possessió de la pilota i generar més oportunitats per poder empatar. Per la seva banda, la Selecció s’ha defensat amb solvència, amb les línies molt juntes i vigilàncies constants. Laia Martret ha disposat d’una bona ocasió per anotar el 3 a 1, però no ha estat encertada en la definició. Quan quedaven quatre minuts per al final, el Món Femení Terrassa ha marcat el definitiu empat a 2, obra de Georgina Vila.