Catalunya comença guanyant al Campionat d'Espanya
Notícies Generals | 13/07/2013
Avui s'ha disputat la primera jornada del Campionat d'Espanya de Futbol Platja al municipi andalús de Pulpí. Un cop acabats tots els partits, s'ha presentat oficialment el Campionat.

Les seleccions catalanes absolutes, masculina i femenina, han iniciat el Campionat d'Espanya de Futbol Platja amb victòria enfront Galícia i Castella la Manxa, respectivament. Les noies de Xavi Reyes han estat les encarregades d'inaugurar el camp creat especialment a la platja de la 'Mar Serena'. Tot i que han acabat vencent amb claredat, han començat a remolc encaixant un 0-2 en el primer quart. Amb la tranquil·litat de saber-se superiors, han desplegat el joc al qual ens tenen acostumats i li han donat la volta al partit amb gols de "Roco" (4) i un, espectacular, de "Chivi". En els darrers instants, les jugadores manxegues s'han apropat al marcador fins arribar a un perillós 5-4, tot i que les catalanes tenien el partit sota control.

D'altra banda, els nois, encapçalats per Jordi Girol, han dominat clarament el partit davant la selecció gallega. S'han avançat al marcador en el primer quart mitjançant un gol d'Aleix després d'una bona jugada d'associació de tot l'equip. Els jugadors de Galícia han empatat el partit al segon quart, però això no ha minvat el joc de Catalunya. A l'últim període, Llorenç ha deixat el marcador final de 3-1 marcant dos gols, un d'ells espectacular: primer ha driblat al defensor, seguidament ha superat al porter i aquest ha quedat vençut assegut a terra i, aleshores, ha aixecat la pilota per materialitzar la jugada amb una perfecta xilena.

Un cop ha acabat la jornada de divendres, totes les seleccions han estat presentades de manera oficial en un acte al Passeig Marítim de San Juan de los Terreros. L'expedició catalana, encapçalada pel directiu i responsable del futbol platja català, Raül Sus, ha obsequiat la Regidora de Cultura i l'Alcalde de la població andalusa amb una samarreta de la selecció catalana.

Per veure totes les imatges del Campionat, cliqueu sobre el següent enllaç: GALERIA D'IMATGES