Catalunya, contundent davant Castella la Manxa
Notícies Generals | 28/02/2014
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha guanyat a Castella la Manxa per 5 a 0 en el primer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya: Joan Fernández, Jordi González, Joel Sierra, Èrik Sarmiento (Pablo Ávila, 60'), Sergi Almirall, Daniel Olmo (Carles Pérez, 50'), Joan Gibert (Marc Pilar, 41'), Javier Puado (Àlex Soler, 60'), Carles Aleña, Pol Lozano i Oriol Busquets.

Castella la Manxa: Javier Fernández, Juan Luís Caravaca, Ricardo Cañada, Alejandro Martínez (Mazdalin Razvan, 41'), Abel Palomino, Fernando Navarro, Antonio Fernández, Carlos Cano (Víctor González, 41'), Pedro Merino (Santiago Briñas, 41'), Pedro Nieves i Rafael Cuesta (Francisco Hernández, 41').

Gols: 1 – 0 Javier Puado (8'), 2 – 0 Javier Puado (13'), 3 – 0 Daniel Olmo (18'), 4 – 0 Oriol Busquets (38'), 5 – 0 Carles Aleña (55')

Targetes Grogues: Joel Sierra (37')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Albert Catalpa Ferran

Assistents: Xavier Dalmau Montull i David Franch Cabrerizo

4t àrbitre: Àlex Vidal Canal

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16, dirigida per Dani Fernández, ha guanyat a Castella la Manxa i ha sumat 3 punts més a la classificació del Campionat d'Espanya. De moment té 9 punts a la classificació, els tres d'avui i els que havia obtingut a la primera fase.

Des dels primers minuts del partit, la Catalana ha dominat amb claredat. La davantera catalana ha sabut trobar els espais per fer jugades de combinació i obrir el marcador. El primer gol ha estat obra de Javier Puado, rematant de cap a la sortida d'un córner. Pocs minuts més tard, el mateix Puado ha recollit una pilota solta dins l'àrea després d'un refús de córner per marcar el segon gol de Catalunya.

Castella la Manxa no ha pogut aproximar-se a l'àrea catalana, ja que la gran tasca defensiva de Catalunya els ho ha posat difícil. Al minut 18, els catalans han ampliat la distància al marcador després d'una gran jugada individual de Joan Gibert que ha assistit a Daniel Olmo per marcar el 3 a 0.

A dos minuts del descans, Oriol Busquets ha sorprès al porter manxec i al públic assistent amb un gran xut des de fora l'àrea que ha entrat a la porteria rival per l'escaire, aconseguint arribar a la mitja part amb un resultat de 4 gols favorables a Catalunya.

A la represa, la catalana ha controlat absolutament el partit tot i que no ha gaudit de gaires oportunitats clares de gol. El resultat contundent de la primera part s'ha mantingut fins el minut 55, quan Aleña ha marcat el cinquè després d'una centrada d'Èrik.

Fins el xiulet final, Catalunya ha mantingut la possessió sense patir cap angoixa defensiva. El partit ha finalitzat amb un rotund 5 a 0 al marcador i Catalunya ha sumat els tres punts en joc.

Diumenge, els catalans s'enfrontaran a Astúries en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.