Catalunya convenç i guanya al RCD Espanyol per 2 a 4
La Selecció Catalana sub 12 masculina ha convençut davant un disciplinat Espanyol i ha imposat la seva superioritat en el darrer quart del partit.
RCD ESPANYOL
2 - 4
Adriano Torres, Mikola Kira, Nahum Bardolet, Oriol Pallàs, Leo Salazar, Iván López, Leonard Saca i Miguel Londoño . També han jugat: Joel Alsina, Eric Ortega i Jan Peries.
Max Bonfill, Oscar Masqué, Landry Cephas, Sergi Sánchez, Marc Bernal, Alex Bombardo, Lamine Yamal i Kaua García. També han jugat: Jordi Saucedo, Abdoulie Jawo, Pol Durán, David Escoda, Joel Pleguezuelos, David Rondon i Adrià Rubira.
Oriol Pallás (1-0, 16’), Leo Salazar (2-1, 48’)

Kaua García (1-1, 39’), Lamile Yamal (2-2, 53), Lamile Yamal (2-3, 54’), Marc Bernal (2-4, 60’)
Enric Juárez Carreras

Nou partit de la Selecció Catalana sub 12 masculina de preparació per prepara la Fase Única del Campionat d’Espanya contra el RCD Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (Sant Adrià del Besos), en el que ha demostrat la seva solvència atacant davant un equip competitiu com és l’Aleví A del RCD Espanyol. Malgrat tot, Catalunya ha tingut oportunitats per anar sempre per davant del marcador, però la falta de punteria durant la primera part li ha donat l’avantatge als blanc-i-blaus que han demostrat la seva eficàcia. La primera oportunitat que han tingut només iniciat el segon quart, l’han aprofitat. Oriol Pallás ho aconseguia al minut 16 (1-0). Han estat els millors minuts de l’equip espanyolista, malgrat un David Escoda, que precisament pertany al RCD Espanyol, que ho ha intentat en més d’una vegada.

En el tercer quart, la dinàmica ha canviat i els gols de Catalunya han arribat.  En el 39’, Kaua García ha aconseguit l’empat a 1 en aprofitar una bona centrada des de la dreta. Però Leo Salazar, iniciat el quart, tornava a avançar a l’Espanyol al marcador. Un centre de Leonard Saca, l’aprofitava Leo Salazar al 48’ per batre al porter Jordi Saucedo.

A partir d’aquest moment, Catalunya ha donat un tomb i s’ha fet completament amb el partit, sobretot per la intervenció del jugador del FC Barcelona, Lamile Yamal. Al 53’, d’un fort xut des de fora de l’àrea, i un minut més tard, al 54’, s’ha inventat una jugada tot sol, que ha acabat dins la porteria defensada per Eric Ortega. En tant sols un minut, Lamile s’ha tret dos gols del barret màgic. El primer quart del partit ha estat molt igualat en el joc, però no en oportunitats ja que la Selecció Catalana ha tingut tres bones oportunitats per acabar aquest primer quart d’hora per davant del marcador. I això que la primera oportunitat ha estat en els peus de l’espanyolista Mahum Bardolet, que de falta des de la línia de l’ària ha fet lluir al porter de Catalunya,  Max Bonfill. Només dos minuts després, la resposta per mediació de Lamine Yamal. Les ocasions eren de Catalunya. Kaua Garcia no ha arribat pel mil·límetres a rematar una gran passada d’Óscar Masque.

Però a la represa del segon quart, un refús del porter Max Bonfill, l’ha aprofitat Oriol Pallas per fer el primer gol del partit pel RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus no han pogut tenir més encert en tant poques ocasions. La dinàmica d’aquest segon quart, ha estat el mateix. Ocasions de Catalunya, domini, però sense encert. David Escoda ho ha intentat en diverses ocasions, i això que ha jugat contra el seu equip. Però un inspirat Adriano Torres a la porteria ha impedit que l’empat hagi arribat. Marc Bernal  amb un fort xut des de l’esquerra aconseguia el 2 a 4 en el minut 60. La Selecció Catalana sub 12, amb aquest, ha disputat tres partits de preparació per la Fase Única del Campionat d’Espanya:  al primer, va guanyar al Sabadell per 4 a 2, després va empatar a 1 contra la Damm, i avui victòria de qualitat davant el potent RCD Espanyol per 2 a 4.