Catalunya es classifica per la final
Notícies Generals | 13/06/2014
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat per 2 gols a 1 contra Navarra i passa a la final del Campionat d'Espanya que es jugarà diumenge a Las Rozas.

Alineacions

Catalunya: Marta Alemany, Ona Batlle, Laia Aleixandrí, Nadia Dopico, Berta Bou (Sofia Hernández, 40'), Paula Fernández (Irina Uribe, 53'), Maria González, Laia Muñoz, Judit Vilaró (Laia Ballesté, 25'), Aitana Bonmatí i Alba Arboix.

Navarra: Sara López, Henar Urtega, Maria Celigueta (Patricia Zugasti, 80'), Valeria Pascuet (Judith Sainz, 44'), María Aizcorbe, Maitane Zalba (Marina Barrachina, 80'), Mariana Cerro (Irene Gaztelo, 80'), Uxue Astrain, Maria Blanco, Odoia Arrazubi i Sara Randez.

Gols: 1 – 0 Alba Arboix (12'), 2 – 0 Paula Fernández (42'), 2 – 1 Patricia Zugasti (48')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: David Cortés

Assistents: José Luis Fernández  i Luis Arranz

4t àrbitre: Adrián Casola

Crònica:

Les jugadores de Natàlia Arroyo han sortit al terreny de joc amb empenta i ganes d'aconseguir la classificació, però de bon principi s'han topat amb una Navarra valenta que els ha plantat cara. Els primers minuts, doncs, han estat d'incertesa i amb nervis, però Catalunya se'ls ha tret de sobre al minut 12 amb una rematada de cap d'Alba Arboix, després d'un xut de falta que ha obert el marcador per les Catalanes.

A partir d'aquest moment Catalunya ha dominat el partit i ha tingut una nova oportunitat de gol de la mà de Paula, que ha estavellat un xut al pal i ha fallat el rebot. Navarra, però, no s'ha intimidat i ha reaccionat amb dos xuts des de fora l'àrea.

A la represa, Catalunya ha continuat demostrant el seu domini i possessió i, després de centrades i xuts molt perillosos, Paula Fernández ha marcat el segon després d'una gran jugada individual. Navarra ha continuat intentant marcar i, al minut 70, Patricia ha escurçat les distàncies. Amb el gol navarrès, les catalanes s'han posat una mica nervioses, sobretot després de fallar un penal.

Als minuts finals Catalunya ha intentat sentenciar amb un tercer gol el partit, però Irina, molt activa, s'ha trobat amb el pal.

D'aquesta manera, Catalunya s'ha classificat per la final del Campionat d'Espanya sub 16 femení, que es disputarà diumenge, 15 de juny a les 11 hores.