Una primera meitat sensacional dels catalans ha estat suficient per segellar el triomf davant d'una Andorra amb molt d'ofici que no ha abaixat mai els braços.
Catalunya
Òscar Dirul, Marcel Bravo, Lenny Ramos, Adrián Carmona, Néstor Ruiz, Sergi Videma, Iván Bonillo, Ibai Espinosa, Pol Cano, Jorge Carrasco, Santiago Soulere i Martí Puig.
Andorra
Màxim Pons, Pol Estany, Hugo Miguel Albino, Jordi Massana, Adrià Blat, Josep Antoni Segura, Albert Trulla, Hugo Rodrigues, Adrià Guirao, Roger de la Rosa, Marc Da Costa, Fabio Alexandre Barbosa i Joel Vallverdú.
1-0 Jorge Carrasco (6'); 2-0 Néstor Ruiz (8'); 3-0 p.p (12'); 4-0 Marcel Bravo (19') i 5-0 Jorge Carrasco (28').

5-1 Josep Antoni Segura (33').
David Sagrera i Eduard Monferrer (àrbitres principals) i José Municio (àrbitre assistent).

Primera meitat de gols i d’electricitat. Vint minuts ha necessitat Catalunya per sentenciar un duel que ha començat amb moltes revolucions i alternatives per part dels dos equips. Jorge Carrasco ha estrenat el marcador pels catalans amb un gran gol després d’una bona triangulació al minut 6 de la primera meitat (1-0). Els jugadors de Rubén González han continuat insistint i han tornat a trobar recompensa al minut 8, quan Néstor Ruiz ha enviat la pilota a l'escaire de la porteria de Màxim Pons amb un xut sensacional a la sortida d’un córner (2-0).

Amb el 2 a 0, la mala fortuna ha picat a la porta del combinat entrenat per Moises Gonçalves. Un xut de Néstor Ruiz ha impactat sobre el cos d’un jugador andorrà i ha sortit desviat al fons de la porteria dels del principat, posant el 3 a 0 a l’electrònic i donant un avantatge significatiu als de González. Quan semblava que el primer acte acabaria amb un trio de gols, una diana del pivot català, Marcel Bravo, ha incrementat encara més la diferència (4-0) i ha acabat d'arrodonir els grans vint primers minuts de Catalunya.

Les forces dels dos equips s'han anat igualant durant el transcurs de la segona meitat. Els andorrans han tingut ocasions per escurçar el dèficit, però novament ha estat Catalunya qui ha tingut més inspiració de cara a porteria. Un gran xut de Jorge Carrasco des de la banda dreta ha significat el 5 a 0 i la sentència definitiva d'un matx molt disputat tot i el resultat. L'esforç i la iniciativa d'Andorra ha acabat tenint premi al tram final de l'enfrontament. Els de Moises Gonçalves han fet el gol de l'honor amb una diana gentilesa de Josep Antoni Segura que posava el 5 a 1 definitiu.