Catalunya frega la victòria davant Melilla
Notícies Generals | 15/07/2017
La Selecció Catalana Juvenil de futbol platja ha empatat a 7 davant Melilla, un dels conjunts més forts del Campionat d’Espanya. Dissabte s’enfrontarà a Extremadura, a les 10.00 hores, i es podrà seguir per streaming.

MELILLA; 7: Mohamed Mohamed, Mohamed El Messaoudi, Yawad Amar, Miguel Ángel Berruezo, Hilaj El Asmani, Mohamed Mizzian, Francisco Javier Bueno, Ramon Cuadrado, Ismael Amar, Enrique José Acebal, Carlos Cañada i Alejandro Rosa.

CATALUNYA, 7: Jordi Taulera, Gerard Liao, José Manuel Arias, Carlos Muñoz, Max Serra, Agustí Sarrias, Yeray González, Alejandro Bertran, Jordi Velardiez, Raúl Perea, Gerard Valldosera i Lucas Cajes.

Gols: Jordi Taulera (pp. 1-0, 1’); Mohamed Mizzian (2-0, 2’; 3-0, 4’); Jordi Velardíez (3-1, 5’; 3-2, 6’); José Manuel Arias (3-3, 7’);  Yeray González (3-4, 11’); Max Serra (3-5, 14’); Alejandro Bertran (3-6, 15’); Mohamed Mizzian (4-6, 15’; 5-6, 16’);  Carlos Muñoz (5-7, 17’); Francisco Javier Bueno (6-7, 34’); Ismael Amar (7-7, 35’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Catalunya ha tingut la victòria a tocar en un partit que se li ha complicat des del primer instant. I és que tres minuts de desconnexió han suposat tres gols que han donat molt aire a Melilla. El primer gol, però, no ha estat exempt de polèmica, ja que Melilla ha tret de banda i la pilota s’ha colat a la porteria catalana, sense que cap jugador la toqués abans. Tanmateix, els àrbitres han interpretat que el porter Jordi Taulera l’havia tocat i per això l’han donat com a vàlid. Un minut després, Mohamed Mizzian ha fet el segon xutant des de mig camp i el tercer des de la banda. Tot i el desconcert inicial, Catalunya s’ha anat posicionant sobre el camp i ha començat a jugar. Jordi Velardíez ha obert el camí de la remuntada, que poc a poc s’ha anat fent efectiva, amb un xut des de la frontal de l’àrea i un altre des de la banda, retallant així la diferència en el marcador.

En una falta executada des de mig camp, el capità José Manuel Arias ha establert l’empat a 3 i ha donat més força a la Selecció per lluitar amb més ganes. A dotze segons per al descans, Yeray González ha marcat tot sol davant porteria en rebre una passada d’un servei de banda. Melilla ha estavellat la pilota al pal, però els catalans han estat més concentrats en defensa després dels primers minuts i no han deixat que s’aproximessin a porteria fins a l’equador del segon temps, quan l’equip s’ha confiat en excés.

En el segon període, Max Serra ha marcat un gran gol en una falta xiulada dins l’àrea pròpia i que ha estat impossible per al porter, tot i la seva estirada. Aquests minuts han estat els millors del partit, ja que Catalunya s’ha mostrat còmode davant el rival i ha marcat quatre gols en poc temps. Jordi Velardíez ha executat una falta llunyana que el porter ha refusat, però Alejandro Bertran ha estat el més atent en recollir el rebot i marcar tot sol. Mohamed Mizzian ha començat a retallar la diferència en el marcador amb una xilena quan li ha guanyat l’esquena al tanca, i en una segona xilena ha fet el 5-6. Melilla ha constatat que podia treure algun benefici fent una pressió alta i constant, però Carlos Muñoz, de penal, ha marcat el setè de Catalunya.

En la darrera part, Melilla ha creat ocasions amb xuts llunyans i ha obtingut un empat pràcticament en l’últim sospir. Francisco Javier Bueno ha fet el sisè en una jugada de murri quan ha recollit tots els rebots que han generat el porter i diversos jugadors catalans, que no han pogut allunyar suficientment la pilota de la zona de perill. I la gerra d’aigua freda ha arribat amb el gol d’Ismael Amar, amb un xut lateral, que ha significat un empat poc esperat. Catalunya jugarà el tercer partit de la fase de grups dissabte a les 10.00 hores davant Extremadura i es podrà seguir en directe per aquesta pàgina web.